Valmennus

Saat henkilökohtaista tukea naiseuden eri osa-alueisiin, jotta löytäisit sisäisen voimasi ja kauniin Hehkusi

valmennus

Meikkauksen kuuluisi olla käytännöllistä, helppoa ja halutessasi nopeaa. Sen pitäisi perustua oman kauneuden korostamiseen ja peittelyt olisivat sivuseikkoja. Tuotteet, joita käytät tulisivat olla ihoa helliviä ja hoitavia. Parhaassa tapauksessa sinulla on käytännöllinen, ytimekäs ja tiivis paketti kosmetiikkaa ja välineitä itselläsi. Tuotteita, joihin olet saanut opastuksen, joita nautit käyttää ja jotka ovat juuri sinun piirteillesi sopivat. 

Hyvin harvalla naisella asiat meikkauksen suhteen ovat näin.

Pääsääntöisesti tunteet ja ajatukset meikkauksesta ja kauneudesta ovat tällaisia:

- Sinulla on  valokyniä ja contouring-muoti juttuja meikkilaukussa, koska laivalla tai Stockalla sun käskettiin sellainen ostaa, että olisit upea ja koska jokaisella naisella pitää sellainen olla, mutta kun et osaakkaan käyttää sitä, et saanutkaan kasvojasi sileäksi ja virheettömäksi niin kuin siinä kuvassa. Taas yksi putkilo lojumassa ja vanhentumassa pussissa! 

- Olet tajunnut että olet meikannut samalla tavalla jo 20 vuotta ja että se tyyli ei ehkä ole eduksi sinulle enää, mutta mistä lähteä hakemaan apua. Olenhan nainen ja minun kuuluu ostata meikata, jokainen nainenhan saa sen taidon syntymälahjana!

- Meikkitutoriaaleja seuratessa ajaudut vaan syvemmälle ahdistukseen ulkonäkön ja meikkauksen suhteen, päätät taas vain palata ripsiväriin ja bb-voiteeseen, koet olosi epäonnistuneeksi. Naiseutesi karisi taas lattialle niin kuin murtunut luomiväri meikkipussissasi.

- Luomiväriä laittaessani saan aina turpaan vedetyn näköisen lookin. Häivytyksestä olen kuullut, mutta tämä luomivärin mukana tullut töppönen tuntuu jotenkin kankealta ja lopputuloksesta tulee aina sotkuinen. Kaiken lisäksi se puolituntia sitten kovalla työllä laittamani luomiväri on taas viivana tuolla luomella.

- Lehtien ja sosiaalisen median kuvissa naiset näyttävät niin upeilta, silotelluilta ja viimeistellyiltä kuten posliininukke. Itse kun yritän, meikkipohja on aina klönttinen ja hilseilevä. Kulmakarvoja en saa koskaan samanlaisiksi niin kuin heillä, näyttää ennemmin räjähtäneiltä pölyhuiskilta. Lopputulos on aina sen näköinen, että voisin mennä sirkukseen ennemmin kuin ottaa itsestäni edustavan ja viettelevän profiilikuvan tai lähteä ihmisten ilmoille sen näköisenä. Olotila kasvoilla on tunkkainen ja raskas, vähän ehkä kutiseekin. Kuuluuko ihmisen OIKEASTI näyttää tuolta?

- Haluaisin uskaltaa näyttää enemmän sisäistä maailmaani myös ulkoisesti, mutta niihin tyyleihin ei ole olemassa tutoriaaleja eikä markkinoilla ehkä ole tuotteitakaan, joilla suoraan voisin tyyliäni luoda.

- Toivot, että joku kertoisi sinulle rehellisesti mikä sopii ja mikä ei, mitä kannattaa käyttää ja mitä ei, murtaisi mielestäsi pinttyneitä käsityksiä, jotka estää sinua ajattelemaan tietoisemmin omasta kauneudestasi, auttaisi sinua vapautumaan valloillaan olevista käsityksistä "mitä on kauneus" ja miten sitä pitäisi hoitaa ja miten meikata.


Haluatko helpottaa meikki rutiinejasi ja nauttia kauneudestasi?

Meikkitutorial

Vaihtoehtoja on muutamia, eri tarpeisiin sopivia:

1. Henkilökohtainen valmennus videopuhelun välityksellä tai fyysisesti.

65€/h 120€/2h

  • Henkilökohtaisessa valmennuksessa käydään läpi ensin tarve. Mitkä ovat sinun haasteesi. Mihin haluat ratkasuja. Näin pystymme kartoittamaan valmennus kertojen määrän. Paloittelen mielellään aiheita pienempiin osioihin, yleensä 2-3 tunnin aikaa on hyvä määrä sisäistämään uutta tietoa lempeästi, pääset ottamaan uusia vinkkejä käytäntöön heti ilman ahdistusta.

  • Valmennus aloitetaan katsomalla meikkipussisi sisältö, tämän hetkinen meikkaus tyylisi sekä ajatukset meikkauksen ja kauneuden suhteen tarkemmin. Ongin sinusta keskustelun avulla esiin sinun sisimmän potentiaalisi, jota haluaisit korostaa. Opastan ja annan rohkeutta sinun tuoda se esiin meikkauksen avulla entistä vahvemmin. Annan arvon ja ymmärryksen "oudoimmillekkin" ajatuksillesi ja otetaan uskalluksen askel yhdessä sinne suuntaan. Kipinöi sisälläsi sitten soturinainen, merenneito tai glamour-kuningatar...

  • Opastan sinua käyttämään laajemmin sinulla JO olevia tuotteita ja välineitä. Annan vinkkejä miten voit huoltaa ja antaa arvoa niille.

  • Päivitämme meikkipussisi sisällön käytännölliseksi, sinulle toimivaksi ja elämääsi rikastuttavaksi, jotta voisit NAUTTIA meikkaamisesta ja leikitellä kauneudellasi.

  • Tulet saamaan paljon ajatusmalleja rikkovia ajatuksia ja vinkkejä kauneudesta ja meikkaamisesta.

  • Meikkaan itse itseäni opastaen sinua askel askeleelta kun itse teet omaa meikkiäsi. Näin näet käsieni, pääni ja välineiden asennot meikkiä tehtäessä ja pystyn samalla ohjaamaan ja selittämään miksi teen mitä teen.

“Kiitos Iina!
Päivä kääntyi ihan uuteen nousuun illan meikkiopastuksen myötä!
pääsi hetkeksi kuin muuhun maailmaan kun upottiin intensiivisesti omiin kasvonpiirteisiin ja niille mulle just sopiviin korostuksiin.
Rentouttavaa ja mukavaa oli ehdottomasti .
Oma meikkausmaailma koki ihan uusia puolia, mitä en ollut edes ajatellut!
Kiva alkaa kokeilemaan ja opettelemaan opittuja asioita ja ottamaan ne arkeen!
Etämeikkiopastus helppoa, ei tarvinnut muutoin valmistautua kuin vain otin omistamani meikit esiin ja olin valmiina ja avoimena uuteen.
Kiitos.”

-Satu/ Video opastuksen jälkeisistä fiiliksistä.


Haluatko helpottaa meikkirutiinejasi ja "HEHKUTTAA" meikkipussisi?

Täytä hakemus niin otan sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Varataan aika pienen konsultoinnin jälkeen.

Nimi *
Nimi

2. Meikki-analyysi sähköpostitse 45€ ja Meikki-analyysi Delux 75€

3. Ryhmävalmennukset ja työpajat

Järjestän vapaampia meikkivalmennuksia ryhmille työpajoina esim. tyky-päiviin, nuokkareille, naisten iltoihin, tapahtumiin...  joissa luonne on keskustelevampaa. Sisältö määräytyy henkilömäärän mukaan, jokaisessa tehdään meikki itselle valmentajan opastuksella.Tietoinen meikkaus perustuu omien piirteidesi arvostamiseen ja niiden esille tuomiseen hyvää tekevillä, laadukkailla ja puhtailla tuotteilla.

Keskitytään luonnolliseen, aitoon kauneuteesi eikä muoti-ilmiöihin tai tuotteisiin. Lähdetään avaamaan kauneutta syvemmältä tasolta, jotta voisit TUNTEA itsesi kauniiksi ja vaalia tätä kauneutta ravitsemalla sitä oikein. Eihän enää paineta kaasua ja jarrua samaan aikaan ja yritetä pakkeloida piiloon tekemäämme hallaa.


Kuka sitten on tämä valmentaja?

minä

Nimeni on Iina. Olen äiti, uudenajan yrittäjä, seikkailija ja kokija.Olen aikamoinen luonnonlapsi, intuitiivinen, aito ja hieman höpsö. Tällainen olen myös työssäni. Rakastan näyttää ihmisille heidän todellinen kauneutensa ja karsia turhia paineita kauneudenhoidon ja meikkaamisen ympäriltä.

Nimetön suunn.malli (7).jpg

Olen toiminut meikkaajana vuodesta 2006 asti erittäin aktiivisesti erilaisten projektien ja ihmisten parissa. Olen nähnyt meikkaajana ison bisnesmaailman ja ollut mukana tekemässä mainoskampanjoita, lehtien henkilökuvia, kalentereita. Tehnyt hurjia määriä meikkauksia ja meikinopastuksia, päässyt näkemään satoja koteja ja hotellihuoneita meikki keikkojen puitteissa.

Olen saanut kohdata ison joukon naisia ja luoda jotain merkityksellistä niinkin pinnallisen lahjan avulla kuin meikkaus.

Nyt vasta ymmärrän, miten voimakas työkalu se on naisten ja tyttöjen voimaannuttamisessa. Aihe on itselleni hyvin tärkeä, koska henkilökohtaisessa elämässäni kärsin reilu 10-vuotta ahdistuksesta ja paniikkihäiriöistä, jotka johtuivat ulkonäköpaineista, riittämättömyydestä, arvottomuudesta.

Nykyään, pitkän henkisen uurastuksen jälkeen olen sinut itseni kanssa, koen olevani vahva ja itsevarma. Olen rakastunut itseeni ja koen olevani arvokas! Uurastuksen aikana minulle alkoi valjeta totuus, etten olekkaan ollut ahdistusteni kanssa yksin vaan on itseasiassa harvinaista, että nainen tai tyttö on peilikuvaansa tyytyväinen sellaisenaan, ilman ulkoisia asioita, treenaamista, laihdutusta, hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä...


Maailmanlaajuinen The Real Truth About Beauty: Revisited tutkimus on paljastanut, että kauneuteen liittyvät paineet kasvavat ja kehollinen itsevarmuus heikkenee tyttöjen ja naisten iän karttuessa – mikä estää tyttöjä näkemästä todellista kauneuttaan.

Vain 4 % maailman naisista pitää itseään kauniina (2 % vuonna 2004)

Dove-tutkimus: The Real Truth About Beauty: Revisited


On arvioitu, että vuonna 2017 naiset käyttävät kosmetiikkaan 265 miljardia euroa maailmanlaajuisesti. Kuinka suuri osa mahtaa olla huti-ostoksia? Tuotteita, jotka lupaavat sinulle takaisin menetetyn nuoruuden, saamaan sinut haluamaan kuvitelmaa jostain paremmasta mitä sinulla on. Oletamme, että kaikki kosmetiikka on hyvää ja tietysti turvallista, koska eihän sitä nyt muuten myytäisi! Mainoksissa sanotaan tuotteiden sisältävän kauneutta sisältäviä tuotteita ja ne nostetaan esille markkinoinnissa, mutta totuus useasti on se, että tätä ainesosaa saattaa olla tuotteessa alle prosentti. Kosmetiikka bisneksen kilpailu on kovaa ja lupaukset tuotteista voivat olla röyhkeitä.

Myös suuri "huti" tulee yleensä siitä, että ostat tuotteen markkonoinnin perusteella, mutta et osaa käyttää sitä tai se ei olekkaan eduksi JUURI sinun piirteillesi.

Boho

 

Lisäisit tietoisuuttasi, ostaisit järkevämmin ammattilaisilta, jotka haluavat auttaa sinua aidosti ja kannustaa sinua suodattamaan kaiken oman arviointikykysi kautta, etkä enää sortuisi heräte ostoksiin.


Eikö olisi ihanaa, jos sinulla olisi tuotepaketti kasassa, jonka pohja pysyy samana. Näitä tuotteita osaisit käyttää monipuolisesti, ne sopivat ihollesi, piirteillesi ja tyyliisi. Kausittain voisit vain lisätä jonkun tuotteen, jolla rikastuttaa meikkaus kokemustasi ja samalla kun ostat sen, saat myös vinkkejä miten sitä käytetään. 

Olet myös alkanut arvostamaan piirteitäsi, ominaisuuksiasi, erityisyyttäsi niin, että rakastat katsoa itseäsi peiliin.

Ei tarvitsisi koota enää meikkipussiasi korjaavalla ja peittävällä ajatuksella vaan valitset sinne tuotteet, jotka KOROSTAVAT kasvosi kauniiseen Hehkuun!rakkaudella