Tapahtumat

IinaLinen missio on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen hehkunsa ja elämään ytimekästä, oman itsensä näköistä, täyttymyksellistä elämää! - Hehkuva-kurssit, Tietoinen meikkaus, Tietoisen meikkaamisen opastukset

Back to All Events

Hehkuva minä-verkkokurssi

vapaa nainen

Viisi viikkoa kestävä kurssi naisille, jotka haluavat löytää oman potentiaalinsa. Naisille, jotka ovat risteyksessä ja päässä on vain suuri kysymysmerkki KUKA OLEN, ilman näitä rooleja? Äiti, kiltti, kaunis, hottis, hyvä työntekijä, ahkera, aina laittaa toiset itsensä edelle, laiha, lihava...

Nämä edellä mainitut uskomukset määrittävät sinut vankilaan, jossa et ole vapaa toteuttamaan itseäsi täydellä potentiaalilla.

Siksi olen luonut Hehkuva minä-konseptin ja tämän linjan alle verkkokurssin, jota voit käydä omassa tahdissasi. Toki olisi mahtavaa jos jokainen pääsisi osallistumaan viikottaiseen live-lähetykseen kommentoinnin osalta, näis saadaan vieläkin rikkaampi kurssi.

Kurssi tapahtuu facebookissa omassa ryhmässään ja live lähetyksinä, jotka jäävät talteen katsottaviksesi myöhemmin. Lähetykset ovat keskustelevia ja herätteleviä.

Aiheina

11.9 klo 17.30 Hehkuvan naisen henkinen hyvinvointi, kuka oikeasti olet?

18.9 klo 17.30 Hehkuvan naisen ravinto/ Mehustus/smootiet osana ravintoa

25.9 klo 17.30 Ulkonäkö, itsetunto, itseluottamus, kauneuskäsitykset

2.10 klo 17.30 Hehkuvan naisen raha ja talous

9.10 klo 17.30 Kysymykset ja vastaukset

Facebook-ryhmän tarkotus on myös olla tukea antava kanava toisillemme. Tulen laittamaan sponttaaneja videoita ja materiaalia vielä lisäksi Hehkuttamaan elämääsi vieläkin ytimekkäämmäksi ja Hehkuvammaksi.

Hinta 89€