Mieletön Minä -kurssi

IinaLinen missio on auttaa ihmisiä löytämään oman sisäinen hehkunsa ja elämään ytimekästä, oman itsensä näköistä, täyttymyksellistä elämää! - Hehkuva-kurssit, Tietoinen meikkaus, Tietoisen meikkaamisen opastukset, verkkokauppa

 

Mieletön minä-kurssi


 

"Lähde mukaan hauskaan ja tunteikkaaseen roolileikkiin, matkalle omaan sisimpään" 

Mikä on Mieletön Minä -kurssi?

Mieletön minä-kurssi on Hehkuva minä-kurssin “pikkusisko” 

  • Rakennamme yhdessä kokonaisuuden, jossa nostetaan potentiaalisi keskustelun, intuitiivisen meikkauksen, hiusten laiton ja stailauksen avulla esiin, ja taltioidaan tämä upeus kuvaksi.

  • Tuon sinusta esiin ne puolet, jotka ovat kenties olleet pimennossa lapsuudesta lähtien, sen aidon potentiaalisi.

  • Saan sinut maskeerauksen ja stailauksen keinoin rakastumaan itseesi ja arvostamaan itseäsi. Saat voimakuvan muistuttamaan sinua sisäisestä timantistasi.

  • Rentous, huumori ja tunteet ovat vahvasti läsnä.

  • Kesto 1,5 tuntia.

1,5 tuntia, 1-2 tyyliä 

97€

Kurssin voi myös maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä.

 

Kurssi on mahdollista toteuttaa myös sinun tiloissasi, jolloin kurssin hintaan lisätään 0,45€ matkakuluja

Toteutan keikkoja eri paikkakunnille. Jos tiedät, että omalla paikkakunnallasi olisi enemmänkin tulijoita, ota ihmeessä yhteyttä minuun.

Helsingissä Jooga koulu Shantissa on päivät 31.1-2.2 varattuna kursseille (myös Hehkuva minä-kursseja 3h 249€) ja tulossa varmasti lisää päiviä jatkossa. Joten ota yhteyttä jos haluat varata oman aikasi.


"Kiitos Iina ihana voimaannuttavasta ja silmiä avaavasta päivästä ❤. Joskus sitä sortuu uskomaan toisten ihmisten ajatuksia ja hävittää itsensä. Unohtaa arvonsa. 
Kiitos kun ravistelit vihaajien vihat harteilta ja annoit uskoa huomiseen." - Johanna

 

Haluan näyttää sinulle miten ulkoisilla elementeillä saadaan aikaiseksi lehtikuvien ja internetin glamour, täydellisyys ja illuusio jostain muka paremmasta ja hienommasta mitä sinulla on.

 

Kenelle Mieletön minä-kurssi on?

Kurssi on tarkoitettu naiselle, miehelle, tytölle, pojalle... Ihmiselle, joka kokee olevansa risteyksessä, jumissa, arvostus itseen hukassa... Sinulle, joka haluat nähdä itsesi ulkopuolisen silmin ja kaipaat pientä irtiottoa... Ilman arjen rooleja, kuoria, kulisseja... 

Leikitään tyyleillä ja heittäydytään seikkailuun, jossa intuitio ja luovuus ovat suunnannäyttäjiä. Koe tunnetasolla voimakas, kaunis, valoisa, ja iloinen, onnellinen SINÄ!

 

”Kun olet säröillä, valo pääsee paremmin sisään”

Kurssin aikana näet ulkokuoresi muuttuvan: eripituiset/-väriset hiukset, uusi meikki, erityyliset asusteet, valot, varjot, rekvisiitta, visuaalisuuden ja eri tyylien kirjo!

 

Kuvaus:

Kurssin hintaan kuuluu 1-2 kuva/tyyli, saat kuvat sähköpostiisi kahden viikon sisällä. Sinun on myös mahdollista tilata lisäkuvia haluamistasi tyyleistä 10 €/kpl. Voit myös ehdottomasti fiilistellä upeuttasi ottamalla kuvia tyyleistä itse.

Kurssi kuitenkin perustuu hengeltään vahvasti matkaan ENNEN kuvaa. Kurssin toteuttaja taltioi kuvat intuitiivisesti luovuudella, hän ei ole teknisesti kuvauksen ammattilainen.

Katso myös Hehkuva minä-kurssi

Tässä video Hehkuva minä-kurssista. Mieletön minä-kurssi on samankaltainen, mutta lyhyempi.


 

Ilmoittautuminen kurssille:

Täytä alla oleva kaavake osallistuaksesi kurssille.


Kun kaavake vastaanotettu olen sinuun yhteydessä ja voimme varata ajan unelmiesi päivään.

Mikäli julkaiset kurssista kuvamateriaalia, mainitsethan kuvan yhteydessä iinaline.fi -sivuston tai Facebookissa IinaLine -sivun.

Ihanaa että olet osallistumassa kurssille, toivon että saat sen myötä elämyksen ja oivallat itsestäsi jotain uutta. 

 

Asiakaspalaute:

”Sunnuntaiaamu ja ummikkoa jännittää. Olen ilmoittautunut kurssille ex tempore. Nyt mietin pitääkö kohta uskaltaa poseerata, heittäytyä hetkeen – osaanko moista? Entä jos pintaan nousee tunteita, joita pelkään..? En tiedä mikä minua odottaa. Varusteinani on kolme mekkoa ja muutama avainsana: glamour, ladylike, Hollywood.

Turun idyllisessä Portsassa minua tervehtii hymyilevä ja pirskahteleva Iina Laine. Aluksi jutustelemme niitä näitä ja huomaan rentoutuvani. Olen valmis tulevaan, josta en aavista vielä muuta kuin että kyseessä on jonkinlainen roolileikki ja matka minuuteen.

Siirrymme kauniiseen studioon kodikkaan asuinhuoneiston kellarikerrokseen. Minut istutetaan peilin ääreen ja seikkailu alkaa. Kolmen tunnin aikana koen muodonmuutoksen väsyneestä sunnuntaiseikkailijasta 1960-luvun lentoemoksi, Hollywoodin kulta-aikojen grand diivaksi ja siitä viidakon villikissaksi, Mrrrau! Iina taikoo esiin kolme erilaista minua, kukin kaunis, kukin oma persoonansa, ja kukin jotain mitä en tiennyt itsestä edes löytyvän.

Päivästä jää mieleen hykertelevä jännitys ja ällistys siitä kuinka erilaisia rooleja kätkeytyy näennäisesti saman persoonan sisälle.”

– Nainen, 26