Meikkausvalmennus

Haluatko helpottaa meikki rutiinejasi ja nauttia kauneudestasi?

Meikkauksen valmennus olisi silloin sinun juttusi! Auttavaa, aitoa ja ytimekästä opastusta meikkaukseen.

Tukea meikkaamiseen

Meikkauksen kuuluisi olla käytännöllistä, helppoa, nopeaa. Sen pitäisi perustua oman kauneuden korostamiseen ja peittelyt olisivat sivuseikkoja. Tuotteet, joita käytät tulisivat olla ihoa helliviä ja hoitavia. Parhaassa tapauksessa sinulla on käytännöllinen, ytimekäs ja tiivis paketti kosmetiikkaa ja välineitä itselläsi. Tuotteita, joihin olet saanut opastuksen, joita nautit käyttää ja jotka ovat juuri sinun piirteillesi sopivat. 

Hyvin harvalla naisella asiat meikkauksen suhteen ovat näin.


Pääsääntöisesti tunteet ja ajatukset meikkauksesta ja kauneudesta ovat tällaisia:

- Sinulla on  valokyniä ja contouring-muoti härpäkkeitä meikkilaukussa, koska laivalla tai Stockalla sun käskettiin sellainen ostaa, että olisit upea ja koska jokaisella naisella pitää sellainen olla, mutta kun et osaakkaan käyttää sitä, et saanutkaan kasvojasi sileäksi ja virheettömäksi niin kuin siinä kuvassa. Taas yksi putkilo lojumassa ja vanhentumassa pussissa! Ahdistut kun mietitkin miten paljon on rahaa kiinni kosmetiikassa, jota olet ostanut. Ahdistut siitä, ettet osannut käyttää sitä, motivaatio ei riitä tiiviiseen harjoitteluun joten palaat käyttämään vain niitä tuttuja ja turvallisia tuotteita, joita olet käyttänyt aina. "Aivan sama vaikka näyttäisin miltä!" Kunnes taas kuukausien päästä ajaudut samaan tilanteeseen.

- Olet tajunnut että olet meikannut samalla tavalla jo 20 vuotta ja että se tyyli ei ehkä ole eduksi sinulle enää, mutta mistä lähteä hakemaan apua. Olenhan nainen ja minun kuuluu ostata meikata, jokainen nainenhan saa sen taidon syntymälahjana!

- Meikkitutoriaaleja seuratessa ajaudut vaan syvemmälle ahdistukseen ulkonäkön ja meikkauksen suhteen, päätät taas vain palata ripsiväriin ja bb-voiteeseen, koet olosi epäonnistuneeksi. Naiseutesi karisi taas lattialle niin kuin murtunut luomiväri meikkipussissasi.

- Luomiväriä laittaessani saan aina turpaan vedetyn näköisen lookin. Häivytyksestä olen kuullut, mutta tämä luomivärin mukana tullut töppönen tuntuu jotenkin kankealta ja lopputuloksesta tulee aina sotkuinen. Kaiken lisäksi se puolituntia sitten kovalla työllä laittamani luomiväri on taas viivana tuolla luomella.

- Lehtien ja sosiaalisen median kuvissa naiset näyttävät niin upeilta, silotelluilta ja viimeistellyiltä kuten posliininukke. Itse kun yritän, meikkipohja on aina klönttinen ja hilseilevä. Kulmakarvoja en saa koskaan samanlaisiksi niin kuin heillä, näyttää ennemmin räjähtäneiltä pölyhuiskilta. Lopputulos on aina sen näköinen, että voisin mennä sirkukseen ennemmin kuin ottaa itsestäni edustavan ja viettelevän profiilikuvan tai lähteä ihmisten ilmoille sen näköisenä. Olotila kasvoilla on tunkkainen ja raskas, vähän ehkä kutiseekin. Kuuluuko ihmisen OIKEASTI näyttää tuolta?

- Haluaisin uskaltaa näyttää enemmän sisäistä maailmaani myös ulkoisesti, mutta niihin tyyleihin ei ole olemassa tutorialeja eikä markkinoilla ehkä ole tuotteitakaan, joilla suoraan voisin tyyliäni luoda.

- Toivot, että joku kertoisi sinulle rehellisesti mikä sopii ja mikä ei, mitä kannattaa käyttää ja mitä ei, murtaisi mielestäsi pinttyneitä käsityksiä, jotka estää sinua ajattelemaan tietoisemmin omasta kauneudestasi, auttaisi sinua vapautumaan valloillaan olevista käsityksistä "mitä on kauneus" ja miten sitä pitäisi hoitaa ja miten meikata.
 

 

Haluatko helpottaa meikki rutiinejasi ja nauttia kauneudestasi?

 

Meikkitutorial

Tietoinen meikkaus perustuu omien piirteidesi arvostamiseen ja niiden esille tuomiseen hyvää tekevillä, laadukkailla ja puhtailla tuotteilla. Keskitytään luonnolliseen, aitoon kauneuteesi eikä muoti-ilmiöihin tai tuotteisiin. Lähdetään avaamaan kauneutta syvemmältä tasolta, jotta voisit TUNTEA itsesi kauniiksi ja vaalia tätä kauneutta ravitsemalla sitä oikein. Eihän enää paineta kaasua ja jarrua samaan aikaan ja yritetä pakkeloida piiloon tekemäämme hallaa.

Tietoinen kauneus

 

Meikkauksen valmennus:

 

Henkilökohtainen valmennus videopuhelulla tai paikan päällä

65€/h

  • Henkilökohtaisessa valmennuksessa käydään läpi ensin tarve. Mitkä ovat sinun haasteesi. Mihin haluat ratkasuja. Näin pystymme kartoittamaan valmennus kertojen määrän. Paloittelen mielellään aiheita pienempiin osioihin, yleensä 2-3 tunnin aikaa on hyvä määrä sisäistämään uutta tietoa lempeästi, pääset ottamaan uusia vinkkejä käytäntöön heti ilman ahdistusta.  Tämä tapahtuu konsultointipuhelussa ennen valmennuksen aloittamista. Varaa maksuton konsultointi aika TÄSTÄ
  •  Valmennus aloitetaan katsomalla meikkipussisi sisältö, tämän hetkinen meikkaus tyylisi sekä ajatukset meikkauksen ja kauneuden suhteen tarkemmin. Ongin sinusta keskustelun avulla esiin sinun sisimmän potentiaalisi, jota haluaisit korostaa. Opastan ja annan rohkeutta sinun tuoda se esiin meikkauksen avulla entistä vahvemmin. Annan arvon ja ymmärryksen "oudoimmillekkin" ajatuksillesi ja otetaan uskalluksen askel yhdessä sinne suuntaan. Kipinöi sisälläsi sitten soturinainen, merenneito tai glamour-kuningatar...  
  • Opastan sinua käyttämään laajemmin sinulla JO olevia tuotteita ja välineitä. Annan vinkkejä miten voit huoltaa ja antaa arvoa niille.
  • Päivitämme meikkipussisi sisällön käytännölliseksi, sinulle toimivaksi ja elämääsi rikastuttavaksi, jotta voisit NAUTTIA meikkaamisesta ja leikitellä kauneudellasi. 
  • Tulet saamaan paljon ajatusmalleja rikkovia ajatuksia ja vinkkejä kauneudesta ja meikkaamisesta.
  • Meikkaan itse itseäni opastaen sinua askel askeleelta kun itse teet omaa meikkiäsi. Näin näet käsieni, pääni ja välineiden asennot meikkiä tehtäessä ja pystyn samalla ohjaamaan ja selittämään miksi teen mitä teen. 

Haluatko helpottaa meikkirutiinejasi ja "HEHKUTTAA" meikkipussisi?

Varaa aikasi joko ilmaiseen 15min konsultointipuheluun tai suoraan meikkivalmennukseen nettiajanvarauksen kautta tai ottamalla yhteyttä.


Ryhmävalmennukset ja työpajat

  • Järjestän vapaampia meikkivalmennuksia ryhmille työpajoina, joissa luonne on keskustelevampaa. Sisältö määräytyy henkilömäärän mukaan,  jokaisessa tehdään kuitenkin meikki itselle valmentajan opastuksella.
  • Myös online valmennuksia tulossa.


 

Voit varata minut pitämään meikkausvalmennusta myös esim. tyky-päiviin, nuokkareille, naisten iltoihin, tapahtumiin... 

lue lisää TÄÄLTÄ


Kuka sitten on tämä valmentaja?

Nimeni on Iina. Olen aikamoinen luonnonlapsi, intuitiivinen, aito ja hieman höpsö. Tällainen olen myös työssäni. Rakastan näyttää ihmisille heidän todellinen kauneutensa ja karsia turhia paineita kauneudenhoidon ja meikkaamisen ympäriltä.

Kun arvostamme itseämme aidosti, muutumme kauniimmaksi jo luonnostaan, koska kaikki mitä teemme nyt, mitä valitsemme laittaa suuhumme tai ihollemme, vaikuttaa ulkonäköömme suoraan tai pitkällä aikavälillä. Jos arvostamme itseämme, miksi tekisimme rakkaalle kehollemme mitään hallaa, näin syntyy positiivinen kierre ja voimme korostaa upeuttamme meille hyvää tekevillä tuotteilla ja leikitellä kauneudellamme. 

Nimetön suunn.malli (7).jpg

 

Olen toiminut meikkaajana vuodesta 2006 asti erittäin aktiivisesti erilaisten projektien ja ihmisten parissa. Olen nähnyt meikkaajana ison bisnesmaailman ja ollut mukana tekemässä mainoskampanjoita, lehtien henkilökuvia, kalentereita. Tehnyt hurjia määriä meikkauksia ja meikinopastuksia, päässyt näkemään satoja koteja ja hotellihuoneita meikki keikkojen puitteissa.

Olen saanut kohdata ison joukon naisia ja luoda jotain merkityksellistä niinkin pinnallisen lahjan avulla kuin meikkaus.

Nyt vasta ymmärrän, miten voimakas työkalu se on naisten ja tyttöjen voimaannuttamisessa. Aihe on itselleni hyvin tärkeä, koska henkilökohtaisessa elämässäni kärsin reilu 10-vuotta ahdistuksesta ja paniikkihäiriöistä, jotka johtuivat ulkonäköpaineista, riittämättömyydestä, arvottomuudesta. Koin oloni erittäin epävarmaksi sosiaalisissa tilanteissa, olin "ujo" vaikka todellisuudessa se ujous oli noita edellä mainittuja. Koin alemmuuden tunnetta median tavasta näyttää nainen, vaikka itse tiesin mitä toimia kuvan aikaansaamiseen vaadittiin. Mallit, joiden työ on pitää itsestään huolta, meikkaukset ja stailaukset, valot ja kuvakulmat, kuvien käsittelyt. Silti aina peiliin katsoessani vajosin maanmatoseksi, ulkoiset parantelut eivät auttaneet sisäiseen tyhjyyteen.

Nykyään, pitkän henkisen uurastuksen jälkeen olen sinut itseni kanssa, koen olevani vahva ja itsevarma. Olen rakastunut itseeni ja koen olevani arvokas! Uurastuksen aikana minulle alkoi valjeta totuus, etten olekkaan ollut ahdistusteni kanssa yksin vaan on itseasiassa harvinaista, että nainen tai tyttö on peilikuvaansa tyytyväinen sellaisenaan, ilman ulkoisia asioita, treenaamista, laihdutusta, hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä...


Maailmanlaajuinen The Real Truth About Beauty: Revisited tutkimus on paljastanut, että kauneuteen liittyvät paineet kasvavat ja kehollinen itsevarmuus heikkenee tyttöjen ja naisten iän karttuessa – mikä estää tyttöjä näkemästä todellista kauneuttaan.

Vain 4 % maailman naisista pitää itseään kauniina (2 % vuonna 2004)

Dove-tutkimus: The Real Truth About Beauty: Revisited


Miten kulutamme kosmetiikkaa?

 

On arvioitu, että vuonna 2017 naiset käyttävät kosmetiikkaan 265 miljardia euroa maailmanlaajuisesti. Kuinka suuri osa mahtaa olla hutiostoksia? Tuotteita, jotka lupaavat sinulle takaisin menetetyn nuoruuden, saamaan sinut haluamaan kuvitelmaa jostain paremmasta mitä sinulla on. Oletamme, että kaikki kosmetiikka on hyvää ja tietysti turvallista, koska eihän sitä nyt muuten myytäisi! Mainoksissa sanotaan tuotteiden sisältävän kauneutta sisältäviä tuotteita ja ne nostetaan esille markkinoinnissa, mutta totuus useasti on se, että tätä ainesosaa saattaa olla tuotteessa alle prosentti. Kosmetiikka bisneksen kilpailu on kovaa ja lupaukset tuotteista voivat olla röyhkeitä.

Myös suuri "huti" tulee yleensä siitä, että ostat tuotteen markkonoinnin perusteella, mutta et osaa käyttää sitä tai se ei olekkaan eduksi JUURI sinun piirteillesi.

Boho

 

Lisäisit tietoisuuttasi, ostaisit järkevämmin ammattilaisilta, jotka haluavat auttaa sinua aidosti ja kannustaa sinua suodattamaan kaiken oman arviointikykysi kautta, etkä enää sortuisi heräte ostoksiin.

Esimerkkinä kerron omasta asiakaspalvelu tilanteesta. Asiakas oli ostoksilla liikkeessäni, kävimme läpi eri tuotteita, joita hän tarvitsi ja lopuksi vielä hän olisi ostanut hetken mielijohteesta houkuttelevan näköisen deodorantin, joka oli luonnonkosmetiikkaa, hän oli lähinnä vaan shoppailu moodilla. Tiedostin tämä ja kysyin miksi hän haluaa tuotteen ostaa. Kerroin hänelle mitä siitä seuraa, jos hän vaihtaa yhtäkkiä luonnolliseen deodoranttiin, keho ja iso vaatii n. kuukauden siirtymän ja tottumisen uudelle ennen kuin tuote alkaa toimimaan toivotulla tavalla. Kysyin myös, että tuntuuko se sydämmessä tärkeälle käyttää luonnonmukaista deodoranttia. Tällä kertaa jätimme deodorantin hyllyyni, mutta hän sai tärkeän siemenen itämään ja lisää ehkäpä tietoisuuttaan asiasta niin, että seuraavaksi hän aidosti HALUAA käyttää vain luonnonmukaista deodoranttia ja näin on hänellä syy kärsiä se kuukausi hien hajuisena :)

 


Eikö olisi ihanaa, jos sinulla olisi tuotepaketti kasassa, jonka pohja pysyy samana. Näitä tuotteita osaisit käyttää monipuolisesti, ne sopivat ihollesi, piirteillesi ja tyyliisi. Kausittain voisit vain lisätä jonkun tuotteen, jolla rikastuttaa meikkaus kokemustasi ja samalla kun ostat sen, saat myös vinkkejä miten sitä käytetään. 

Olet myös alkanut arvostamaan piirteitäsi, ominaisuuksiasi, erityisyyttäsi niin, että rakastat katsoa itseäsi peiliin.

Ei tarvitsisi koota enää meikkipussiasi korjaavalla ja peittävällä ajatuksella vaan valitset sinne tuotteet, jotka KOROSTAVAT kasvosi kauniiseen Hehkuun!


Henkilökohtainen valmennus

 65€/h

Varaa aikasi ilmaiseen konsultointiin, tehdään ennen ajanvarausta nopea kartoitus, minkä laajuisen valmennuksen tarvitset. 

Meikkausvalmennus soveltuu myös ryhmissä tehtäviksi työpajoiksi, esim. tyky-päiviin, nuokkareille, naisten iltoihin, tapahtumiin... Voit niistä lukea lisää TÄÄLTÄrakkaudella