Meikkaus

"Jos pelkkä meikkaus voisi koskettaa syvemmin"

"Jos pelkkä meikkaus voisi koskettaa syvemmin"

Tietoinen meikkaus perustuu omien piirteidesi arvostamiseen ja niiden esille tuomiseen hyvää tekevillä, laadukkailla ja puhtailla tuotteilla. Keskitytään luonnolliseen, aitoon kauneuteesi eikä muoti-ilmiöihin tai tuotteisiin. Meikki voi toki olla myös vahva, mutta sulautuu kasvoillesi pehmeästi.

"Annetaan arvo kasvoillesi"

Tietoinen meikkaus sopii naiselle 

  • joka arvostaa luonnollisuutta, aitoutta ja raikkautta.

  • hän haluaa, että meikkaaja on läsnä hänelle ja kuulee tarpeet, joita asiakas ei osaa sanallisesti tuoda esille.

  • joka haluaa meikkaajan, joka näkee hänen todellisen kauneutensa ja potentiaalinsa ja antaa niille arvon.

  • joka tarvitsee tsemppausta ja itsetunnonkohotusta tulevaa tapahtumaa varten, haluaa fiiliksen korkealle ja mielen vireäksi meikkipenkissä istuessaan.

  • arvostaa käytännöllisiä vinkkejä upeutensa ylläpitoon.

Tietoinen meikkaus

MEIKKAUS 65€

Kysy myös koti-ja yrityskäyntejä

Nimi *
NimiTai voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 0505213884.


Hallitsen myös isotkin projektit meikkauksen osalta ja rakastan virittää tunnelmaa ja tsempata ihmisiä, joten mielelläni lähden mukaan iloiseen tekemiseen paineenkin alla.


 Pika-meikkauksia ryhmille

Min 4 hlö.

30€ / meikkaus 15min.  + 0,45 €/km


Taianomainen toimitilani sijaitsee Laitilassa. Tilat löytyvät myös Helsingistä Kampista.

Teen myös mielelläni kotikäyntejä ja muita keikkoja.


Tietoinen meikkaaja on varma  tuotteistaan. Hän huoltaa siveltimensä, rakkaat työvälineensä arvostaen ja näkee sen rikkauden, jonka on pystynyt ihmisille välittämään niiden kautta. 

Hän on itsevarma ja luottaa ammattitaitoonsa ja näin pystyy olemaan vieläkin aidompi ja paremmin läsnä sinulle. 

Tietoinen meikkaaja on rehellinen, hän ei anna tyhjiä kehuja eikä turhia vinkkejä miellyttääkseen, vaan kaikki tulee ytimekkäästi suoraan sydämestä.

Hän on hypännyt ehdottomuuden rajan yli tuotteissaan ja kuuntelee sinua löytääkseen juuri sopivat tuotteet tilanteeseen. Hän rakastaa työskennellä luonnolla eli luonnonmukaisilla tuotteilla, jotka hellivät ihoasi, mutta tietää myös laadukkaalla synteettisellä kosmetiikalla olevan oma paikkansa.


"Olen saanut kohdata ison joukon naisia ja luoda jotain merkityksellistä niinkin pinnallisen lahjan avulla kuin meikkaus.

Nyt vasta ymmärrän, miten voimakas työkalu se on naisten ja tyttöjen voimaannuttamisessa. Aihe on itselleni hyvin tärkeä, koska henkilökohtaisessa elämässäni kärsin reilu 10-vuotta ahdistuksesta ja paniikkihäiriöistä, jotka johtuivat ulkonäköpaineista, riittämättömyydestä, arvottomuudesta. Koin oloni erittäin epävarmaksi sosiaalisissa tilanteissa, olin "ujo" vaikka todellisuudessa se ujous oli noita edellä mainittuja. Koin alemmuuden tunnetta median tavasta näyttää nainen, vaikka itse tiesin mitä toimia kuvan aikaansaamiseen vaadittiin. Mallit, joiden työ on pitää itsestään huolta, meikkaukset ja stailaukset, valot ja kuvakulmat, kuvien käsittelyt. Silti aina peiliin katsoessani vajosin maanmatoseksi, ulkoiset parantelut eivät auttaneet sisäiseen tyhjyyteen.

Nykyään, pitkän henkisen uurastuksen jälkeen olen sinut itseni kanssa, koen olevani vahva ja itsevarma. Olen rakastunut itseeni ja koen olevani arvokas! Uurastuksen aikana minulle alkoi valjeta totuus, etten olekkaan ollut ahdistusteni kanssa yksin vaan on itseasiassa harvinaista, että nainen tai tyttö on peilikuvaansa tyytyväinen sellaisenaan, ilman ulkoisia asioita, treenaamista, laihdutusta, hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä..."


"Maailmanlaajuinen The Real Truth About Beauty: Revisited tutkimuksemme on paljastanut, että kauneuteen liittyvät paineet kasvavat ja kehollinen itsevarmuus heikkenee tyttöjen ja naisten iän karttuessa – mikä estää tyttöjä näkemästä todellista kauneuttaan. Tässä on keskeisiä havaintoja hiljattain tehdystä tutkimuksestamme:

• Vain 4 % maailman naisista pitää itseään kauniina (2 % vuonna 2004)

• Vain 11 % tytöistä maailmanlaajuisesti kokee miellyttäväksi kuvata itseään ”kauniiksi”

• 72 % tytöistä kokee valtavia paineita olla kaunis

• 80 % naisista on sitä mieltä, että jokaisessa naisessa on jotain kaunista, mutta eivät näe omaa kauneuttaan

• Yli puolet maailman naisista (54 %) myöntää, että he ovat ulkonäkönsä suhteen itsensä pahimpia kauneuskriitikoita"

Dove-tutkimus: The Real Truth About Beauty: Revisited"


Joten koenkin vahvasti velvollisuutenani ohjata ja auttaa ihmisiä näkemään totuus oman itsensä arvokkuudesta ja kauneudesta jo ennen masennusta, ahdistusta, tyhjyyttä.

IinaLinen missio on onkia jokaisesta naisesta ja tytöstä esiin se sisäinen potentiaali ja nostaa se meikkauksen avulla silmin nähtäväksi! Haluan KAIKILLE tämän saman olon, jossa on helppo mennä peilin eteen ja katsoa itseä ihailevalla katseella, TUNTEA itsensä kauniiksi!

Tietoinen meikkaus

Hän saa:

- Arvokkuuden tunteen omasta itsestään ja piirteistään

- Spontaaneja, intuitiivisia, juuri sinulle sopivia meikkausvinkkejä.

- Itsevarmuutta tilaisuuksiin meikkaajan itsetunto boostauksen avulla.

- Ajatusmallien kääntöä kauneus ihanteisiin ja käsityksiin liittyen.

- Lämpimän ja sydämmellisen kohtaamisen, jossa korostuu elämän hyvyys ja merkityksellisyys!


"Suosittelen meikkausta myös spontaanisti ilman erillistä juhlaa tai tapahtumaa terapeuttisena tapana kohottaa itsetuntoa"


  • Voisitko yllättää kumppanisi viettelevällä meikillä ja sytyttäisit intohimon liekit täyteen roihuun yhteistä iltaanne varten?

  • Onko treffit tulossa sinulle uuden ihmisen kanssa ja vähän jännittää? Meikkaaja antaa sinulle kunnon itsetunto boostin ja purkaa mielesi esteet unelmiesi tieltä!

  • Jos olet menossa tärkeään ja viralliseen tapaamiseen esim. työhaastatteluun, eikö olisi ihanaa, että saisit kasvoillesi luonnollisen, juuri omiin piirteisiisi sopivan raikkaan meikin, joka ei karise poskille tai mene kasaan luomille?


"Olit Iina mukana yhdessä elämäni tärkeimmässä päivässä kesäkuussa 2012. Sait loihdittua taidoillasi minusta esiin parhaat puolet ja muistan että olit kannustava ja lempeä tällaiselle maailman huonoimmalle meikkaajalle. Ja sillon saatuja vinkkejä muistelen vieläkin! Kiitos Iina!"


"Syyskuussa 2012 häämeikki. Ekasta paikasta lähdin koemeikin jälkeen itkien, koska näytin turpaan saaneelta. Toinen peruutti viime tingassa. Näillä kaikella oli tarkoitus, mä pääsin sun meikattavaks. 😍Koemeikin jälkeen ei ollut enää huolen häivää, mä luotin suhun täysin. ❤️Kiitos vielä. 🙏🏻"


"Tykkäsin meikistä. Sun kanssa juttelu ja laittautuminen kruunasi koko reissun 🙂 sain niksejä esim kulmiin ja tykkäsin siitä luomu(?)kosmetiikasta. Sun luona käynti tulee aina olemaan muistoissa mukana sellasessa elämän käännekohdassa, missä se koteloon jääminen ois pelottanut enemmän kun perhoseksi tuleminen ❤ "


Kopio_ Nimetön suunn.malli (9).png