Kauppa

Käytännöllinen ja simppeli valikoima hyvää tekeviä tuotteita ja välineitä tietoiseen meikkaamiseen. Boho Green Make-Up, Beauty Garden, Benecos, Grimas. Verkkokaupassa pystyt myös maksamaan kurssit, kurssien varausmaksut sekä lisäkuvat.

Meikkipaketti 1

Nimetön suunn.malli (6).jpg
Nimetön suunn.malli (6).jpg

Meikkipaketti 1

181.00

Kampanjatuote! Tarjoukseen sisältyy 15min videopuhelu, jossa henkilökohtaisesti valitaan meikkivoiteen ja puuterin sävyt. Kaupan päälle paketin ostaja saa myös vaalean luomivärin. (kuvan meikkipussi ja "timantit" eivät sisälly pakettiin)

Huomioithan hieman pidemmän toimitusajan konsultoinneista johtuen. Laita tilauksen lisätietoihin aikaehdotus konsultoinnille.

Quantity:
Add To Cart

Paketin sisältö:

 

Paketissa tulee bonuksena vaalea helmiäinen luomiväri, joka on todella monikäyttöinen. Bonus 2 on 15min videokonsultointipuhelu, jossa valitaan sinulle sopivat sävyt meikkivoiteeseen ja puuteriin.

Jos haluat pidemmän konsultoinnin/opastuksen videopuhelun välityksellä, voit ostaa lisäksi 30€ lahjakortin, jolla saat puolen tunnin konsultionnin eli yhteensä 45min, jolla saat varmasti lisä-arvoa meikkaamiseesi!