Kauppa

Käytännöllinen ja simppeli valikoima hyvää tekeviä tuotteita ja välineitä tietoiseen meikkaamiseen. Boho Green Make-Up, Beauty Garden, Benecos, Grimas. Verkkokaupassa pystyt myös maksamaan kurssit, kurssien varausmaksut sekä lisäkuvat.

Beauty Garden Demaq.Camomille, kamomillapuhdistus

demaquillant-bio-douceur-camomille_1000x1000.jpg
demaquillant-bio-douceur-camomille_1000x1000.jpg

Beauty Garden Demaq.Camomille, kamomillapuhdistus

33.00

Ylellinen ja hemmoitteleva kamomillapuhdistus poistaa meikin tehokkaasti,. Sisältämänsä kamomillan ansiosta puhdistus soveltuu erityisen hyvin herkälle, pintakuivalle ja aikuiselle iholle. Tuote pehmittää ja rauhoittaa ihoa, jättäen sen uskomattoman kosteutetuksi jo yhden käyttökerran jälkeen.

Käyttö: kostuta vanulaput lämpimällä vedellä, ravista tuotetta ja suihkuta jokaiseen muutama painallus. Paista ensin silmämeikki, antaen lappujen hetki vaikuttaa. Pyyhi silmät ja kasvot, toista tarvittaessa. Älä huuhtele ihoa - tuotteen on tarkoitus jäädä hoitamaan ihoa.

Pakkauskoko: 100 ml

Valmistusmaa: Ranska

Quantity:
Lisää ostoskoriin

Ainesosat / INCI

Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Sodium chloride, Anthemis nobilis flower powder*,Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Caprylyl/capryl glucoside, Parfum (Fragrance) Tocopherol, Linalool, Limonene. *Luomuviljelty

 

Beauty Garden on luonnonmukainen, Ranskan Auriacissa valmistettu ihonhoitosarja, joka elää luonnon antimista. Oman puutarhan sato kerätään käsin ja siitä valmistetaan käsityönä kosmetiikkaa sekä tee-juomia.

Maahantuoja: 4Dream Ky