Iina

Iina

minä

Nimeni on Iina. Olen äiti, uudenajan yrittäjä, seikkailija ja kokija. Olen aikamoinen luonnonlapsi, intuitiivinen, aito ja hieman höpsö. Tällainen olen myös työssäni. Rakastan näyttää ihmisille heidän todellinen kauneutensa ja karsia turhia paineita kauneudenhoidon ja meikkaamisen ympäriltä.

Kun arvostamme itseämme aidosti, muutumme kauniimmaksi jo luonnostaan, koska kaikki mitä teemme nyt, mitä valitsemme laittaa suuhumme tai ihollemme, vaikuttaa ulkonäköömme suoraan tai pitkällä aikavälillä. Jos arvostamme itseämme, miksi tekisimme rakkaalle kehollemme mitään hallaa, näin syntyy positiivinen kierre ja voimme korostaa upeuttamme meille hyvää tekevillä tuotteilla ja leikitellä kauneudellamme. 

Olen maalaistyttö. Vanhemmillani oli saha, jossa vietin suuren osan lapsuudestani, tämän ansiosta logoani koristaa sahanterä kauniilla feminiinisyydellä maustettuna.

Yrittäjä perheestä kun olen, lähdin isoon maailmaan tavoittelemaan unelmiani jo nuorena ja 21 vuotiaana perustin kauneudenalan yritykseni. Pinnalta elämäni oli rikasta kaikin puolin. Pääsin toteuttamaan työn puolesta upeita juttuja heti meikkaajan urani alkuajoista lähtien vuonna 2006. Andiamon ja muiden isojen firmojen kampanjoissa nähtiin minun tekemiäni meikkauksia. Tein monien julkisuuden henkilöiden kuviin meikkauksia, sain kunnian olla Skandinavian Hunksien sekä Hope yhdistyksen kalenterikuvauksissa mukana. Olin mukana mallikansio kuvauksia toteuttamassa ison osan meikkaajan urastani, joissa tehtiin malleille 3 eri tyyliä. Tästä jäi kipinä tuohon upeaan työkaluun nähdä yksi ihminen rajattomana olentona ulkonäkönsä puolesta.

Koin oloni erittäin epävarmaksi sosiaalisissa tilanteissa, olin "ujo" vaikka todellisuudessa se ujous oli noita edellä mainittuja. 

Koin alemmuuden tunnetta median tavasta näyttää nainen, vaikka itse tiesin mitä toimia kuvan aikaansaamiseen vaadittiin. Mallit, joiden työ on pitää itsestään huolta, meikkaukset ja stailaukset, valot ja kuvakulmat, kuvien käsittelyt. Silti aina peiliin katsoessani vajosin maanmatoseksi, ulkoiset parantelut eivät auttaneet sisäiseen tyhjyyteen.

"Upotin sisäisen tyhjyyteni töihin."

Arjessa olin kaikkea muuta kuin itseluottamusta uhkuva, vahva nainen. Sain paniikkihäiriöitä, olin syvällä ahdistuksessa ulkonäöstäni sekä muutenkin itsestäni. En kokenut olevani mitenkään arvokas, olin avuton uhri, syytin toisia huonosta olostani ja etsin vastauksia ulkopuolelta. Sosiaalisesti olin surkea arkielämässäni, olin yli-kiltti. Koin jatkuvasti häpeän ja pelon tunteita. Kunnes 30-vuotiaana tulin yllättäen raskaaksi. Tämä romahdutti minut palasiksi, kaikki meni elämässäni uusiksi. Minulle avautui uudenlainen maailma, jonka kautta sain kerättyä palaset kasaan ja korjattua itseni oman näköisekseni ja vieläkin arvokkaammaksi.

Nykyään, pitkän henkisen uurastuksen jälkeen olen sinut itseni kanssa, koen olevani vahva ja itsevarma, olen löytänyt ja rakentanut itselleni työkaluja ymmärtää tuntemuksiani ja selvitä elämän karikoista lempeämmin.

Olen rakastunut itseeni ja koen olevani arvokas! Uurastuksen aikana minulle alkoi valjeta totuus, etten olekkaan ollut ahdistusteni kanssa yksin vaan on itseasiassa harvinaista, että nainen tai tyttö on peilikuvaansa tyytyväinen sellaisenaan, ilman ulkoisia asioita, treenaamista, laihdutusta, hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä...

Näistä kokemuksista nousin feenixlinnun lailla. Suurin merkitys kiteytyy elämäntehtävääni, missiooni, parantavan meikkaamisen lahjaan, jolla voin auttaa muita voimaantumaan ja löytämään oman potentiaalinsa.

Työkalukseni loin Hehkuva minä-konseptin, joka pitää sisällään voimaannuttavaa, tietoista meikkausta fyysisten kurssien muodossa, työpajoina, valmennuksina sekä fyysisesti, että netin tai videopuheluiden välityksellä. Ja tietysti parantavaa meikkausta, joka on energiahoidon kaltainen, syvää kohtaamista ja läsnäoloa.

"kuulen kasvojen kautta sielun äänen"


Töitäni vuosien varrelta:

Hehkuva minä-kursseilta:

Kopio_ Nimetön suunn.malli (7).jpg
Kopio_ Nimetön suunn.malli (4).jpg

Yhteistyöt ammattikuvaajien kanssa:

 

Making of