Hehkuva minä-kurssi

IinaLinen missio on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen hehkunsa ja elämään ytimekästä, oman itsensä näköistä, täyttymyksellistä elämää! - Hehkuva-kurssit, Digitaaliset-kurssit, Meikkaus, Meikin opastukset, Rakennekynnet + muut kauneuspalvelut intuitiivisella ja parantavalla otteella.

Nimetön suunn.malli (42).jpg

"Ei pelkkä tyylileikki, vaan syvä matka oman itsensä äärelle. Itsetunnon, oman arvon ja sisäisen potentiaalin voimakas nostatus!"


Meidän kaikkien sisällä asustelee eri rooleja. Useimpia näitä pidämme visusti haudattuina, vaikka nämä upeudet eli oma potentiaalimme haluaisi kovasti tulla näkyviin ja tietoiseksi osaksi itseämme.

Vaikuttava kurssi, jossa nostetaan omaa sisäistä potentiaaliasi näkyväksi syvän keskustelun, meikkauksen, stailauksen ja luovan kuvauksen avulla. Kurssilla luodaan intuitiolla eri tyylejä näkyväksi, jotka ovat itsellesi syvästi merkittäviä. Joidenkin tyylien merkitys saattaa avautua sinulle vasta ajan kuluessa. 

Tyylit ovat usein kauniisti rajoja rikkovia, jotta voit löytää sisäisen viisautesi ja oman arvosi ja laajentaa näkemystä ulkonäöstäsi.

Kurssi soveltuu todella hyvin kaiken ikäisille naisille, jotka ovat kenties jonkun näköisessä risteyksessä itsensä kanssa tai kokevat arvottomuutta ja väheksyntää omasta ulkonäöstään tässä pinnallisessa maailmassa. Kaikille, jotka kaipaavat piristystä ja oman arvon nostatusta omaan sisäiseen sekä ulkoiseen maailmaansa.


HehKuva minä-kurssi

3 tuntia, 3 eri tyyliä 

249€

(varausmaksu 60€)

Kurssi on mahdollista toteuttaa myös sinun tiloissasi, jolloin kurssin hintaan lisätään 0,45€ matkakuluja

 

Toteutan keikkoja eri paikkakunnille. Jos tiedät, että omalla paikkakunnallasi olisi enemmänkin tulijoita, ota ihmeessä yhteyttä minuun.

Helsingissä Jooga koulu Shantissa on päivät 31.1-2.2 varattuna kursseille (myös Mieletön minä-kursseja 1,5h 97€) ja tulossa varmasti lisää päiviä jatkossa. Joten ota yhteyttä jos haluat varata oman aikasi.


Kurssin kulku:

  • Alkukeskustelu ja mukana tuodun rekvisiitan esittely. Keskustelumme aikana alkaa pintaan nousemaan syvempi tiedostus sinusta, keskustelu etenee erittäin intuitiivisesti, kuin mukana olisi taikaa. Päähäni alkaa muodostua kuva sinusta ja tyyleistäsi.

  • Meikkaan, laitan hiukset ja stailaan hyvin intuitiivisella otteella. Toteutamme tyylejä pienin ja joskus jopa suurinkin muutoksin.

  • Tyylien taltiointi kuvaamalla.

  • 2 viikon sisään lähetän kuvat sinulle sähköpostitse, jonka saatteena on henkilökohtainen viesti sinulle. Tämän jälkeen sinun on mahdollisuus tilata lisää kuvia haluamistasi tyyleistä.

Kuvaus:

Kurssin hintaan kuuluu 1-2 kuvaa/tyyli, saat kuvat sähköpostiisi n. 2 viikon sisällä kurssista. 

Voit myös ehdottomasti fiilistellä upeuttasi ottamalla kuvia tyyleistä itse.

Kurssi perustuu hengeltään vahvasti matkaan ENNEN kuvaa. Kurssin toteuttaja taltioi kuvat intuitiivisesti luovuudella, hän ei ole teknisesti kuvauksen ammattilainen.

Lue kurssilaisten kokemuksia ja katso kuvat täältä.

Fiiliksiä kurssista voit lukea myös Masentunut Mutsi ja Lempihetki blogeista <3

Kopio_ Nimetön suunn.malli (10).jpg

Pääset myös Facebook-ryhmään “Hehkutetut”, jossa on vain kurssin käyneitä. Facebook ryhmän tarkoitus on olla vahva tuki elämään. Ryhmä on IinaLinen VIP-ryhmä, johon tulee tietoa, jota yleisesti ei tule näkyville.

Hehkuva minä- kurssilaisella on myös halutessaan mahdollisuus varata kanssani 30min aika video- tai normaali puheluun, jossa keskustellaan kurssin jälkeisistä fiiliksistä. Videopuhelun yhteydessä voimme myös käydä läpi mahdollista lisäkuvien tilausta kurssilta.

(Arvo 40€)


 Hehkuva minä-kurssilla on myös TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Jos et saanut mitään uutta kurssista itsellesi kurssin päätyttyä, palautan sinulle varausmaksun, etkä tällöin menettänyt muuta kuin omaa aikaasi. Luonnollisesti poistan kuvat kamerasta ja bonukset jäävät minulle, mutta pääset kokemaan Hehkuva minä-kurssin riskittä! Takuu päättyy kun olet valmis maksamaan loput kurssin hinnasta.


Ilmoittautuminen/ Kysy lisää /Yhteydenottopyyntö

Nimi *
Nimi

Hehkuville kursseille aikaa varatessa maksetaan ensin varausmaksu, joka hyvitetään loppusummasta. Pääset maksamaan varausmaksun verkkokaupassa tai voit toki maksaa myös paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Maksun jälkeen saan tietosi. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voidaan varata aika.

Voit myös ottaa minuun päin yhteyttä 0505213884 tai laittaa viestiä minulle täältä


Nimetön suunn.malli (19).jpg

"Iina loihti minusta fyysisesti ja henkisesti taas esiin sitä naista, joka on ollut piilossa arjen ja huolien alla.
Tapahtumasta on jo aikaa, mutta Iinan ottamat kuvat palauttavat minut vieläkin siihen hetkeen. Saan ehdottomasti kuvia katsoessani voimaa taas muistaa mihin minusta on."

Kopio_ Nimetön suunn.malli (7).jpg
Kopio_ Nimetön suunn.malli (9).jpg
Kopio_ Nimetön suunn.malli (4).jpg

Kurssi soveltuu mielettömän hyvin myös nuorille naisille, jotka hakevat itseään ja tyyliään pinnallisen maailman horjuttaessa.

Kopio_ Nimetön suunn.malli (8).jpg

Tässä on video, jossa pääset kurkistamaan kurssin kulissien taa...


Kurssilla pääset näkemään itsesi uusin, arvostavin silmin, saat kokea ymmärtävän läsnäolon, jossa voit turvallisesti tuoda esille sisäisen potentiaalisi ammattilaisen avustuksella. 

Saat itsestäsi sielukkaat kuvat, jotka lisäävät merkitystä elämääsi. Lisäksi pääset Facebook-ryhmään, jossa saat lisää arvokasta tietoa ja vinkkejä itseluottamuksen lisäämiseen ja hyvän olon ylläpitoon muiden upeiden tyyppien kanssa.

"Kurssin jälkeen olet päässyt eteenpäin risteyksestä, jossa olet seisonut empien jo pitkään."


Voih, kuulostaa ihanalle ja tarpeelliselle, mutta budjetti ei juuri nyt anna periksi Hehkuva minä-kurssiin!

Voit myös maksaa loppuosan kurssista 189€ kahdessa erässä eli 94,50€

Toinen erä kurssin päätyttyä ja toinen erä ennen kuvien lähettämistä.Kuka on Iina?

Olen äiti, seikkailija, kokija, uuden ajan yrittäjä, intuitiivinen ja terveet rajansa löytänyt NAINEN. Kutsun itseäni usein rakkaudellisesti “hihhuliksi” &lt;3 Nautin syvistä keskusteluista, aitoudesta ja rehellisyydestä. Rakasta elämää nykyään, kaikki tuntuu merkitykselliseltä, jokainen ihminen jota kohtaan matkallani tuntuu tärkeältä. Olen oppinut elämään omalla tavallani, löytänyt vapauden.  Missioni täällä on näyttää valoa edellä jokaiselle, joka on aloittanut saman prosessin, matkalle omaan itseen, jonka minä aloitin vuonna 2015. Haluan että jokainen ihminen alkaisi elämään sieluaan kuunnellen, täyttymyksellistä elämää. Hyppäisi ulos Boxista. Toteuttaisi unelmiaan yksi kerrallaan, näitä sielun huutelemia totuuksia, jotka ovat mielelle liian suuria ymmärtää.

Olen äiti, seikkailija, kokija, uuden ajan yrittäjä, intuitiivinen ja terveet rajansa löytänyt NAINEN. Kutsun itseäni usein rakkaudellisesti “hihhuliksi” <3 Nautin syvistä keskusteluista, aitoudesta ja rehellisyydestä. Rakasta elämää nykyään, kaikki tuntuu merkitykselliseltä, jokainen ihminen jota kohtaan matkallani tuntuu tärkeältä. Olen oppinut elämään omalla tavallani, löytänyt vapauden.

Missioni täällä on näyttää valoa edellä jokaiselle, joka on aloittanut saman prosessin, matkalle omaan itseen, jonka minä aloitin vuonna 2015. Haluan että jokainen ihminen alkaisi elämään sieluaan kuunnellen, täyttymyksellistä elämää. Hyppäisi ulos Boxista. Toteuttaisi unelmiaan yksi kerrallaan, näitä sielun huutelemia totuuksia, jotka ovat mielelle liian suuria ymmärtää.

Lisää minusta ja kuvia töistäni löydät


- Mitä jos en osaakkaan heittäytyä ja poseerata kameralle?

Kurssi on pääasiassa luotu naisille, joiden ei kuulukkaan osata poseerata. Kurssi on tarkoitettu voimakkaaksi avuksi naisille, jotka ovat jumissa itsensä kanssa. Kurssi tarjoaa turvallisen tilan tutustua sisäiseen potentiaaliin ja kuviin taltioituu juuri se mikä kuuluukin, ilman paineita ja jännitystä.

Heille, jotka ovat löytäneet suuntansa omalle leveälle kaistaiselleen ja vapaalle elämänpolulleen, tämä taas tarjoaa mielettömän leikkikentän itsensä kanssa. Kurssi on tällöin kikkailua omalla kauneudella ja piirteillä. Rajua rajojen rikkomista oman epämukavuus alueen äärelle kohottaakseen vieläkin enemmän henkistä valuuttaansa.

"Iina on rento ihminen, jonka kanssa on turvallista olla epävarma. Hän on täynnä rakkautta ja ymmärrystä omista koetuista pimeyksistään johtuen. Hän nauttii aitoudesta ja on läsnä kuulemaan tuntemuksesi, ei pakota mihinkään, mutta lempeästi ja tiukasti ohjaa sinua näyttämään itsestäsi pilkahduksen suuruutta, upeutta ja mahtavuutta, joka siellä sisällä niin kovin odottaa tulla nähdyksi."

- Mitä jos liikkeelle lähtevä prosessi on niin suuri lumivyöry, etten kestä sitä?

Kurssin tarkoitus on saada sinut ymmärtämään arvosi ja kauneutesi, tälle tielle kun lähtee, ei voi tapahtua mitään pahaa. 


Jossain kohtaa tulee se hetki, jolloin on aika valita se tie, joka ei enää johdata sinua samaan risteykseen uudestaan. Se uusi tie löytyy silloin kun olet valmis kohtaamaan itsesi. Tämä kurssi on voimakas ja moninainen opas tähän muutoksen tekevään valintaan. Jatkatko samaa tietä kuin viimeksi vai otatko tällä kertaa uuden suunnan?


"Iinan kurssille meneminen käynnisti tapahtumien sarjan, jonka ansiosta olen löytänyt itseni uudelleen"