Hehkuva Minä ja Mieletön Minä

Iina Laine Turku. IinaLinelta luonnollinen, ekologinen ja ammattimainen meikkaus ja maskeeraus Grimas ja Boho- tuotteilla. 10 vuoden kokemus takaa näyttävän lopputuloksen

 

Hehkuva Minä ja Mieletön Minä -kurssit

 

Hehkuva Minä -kurssi 3 tuntia 169 € 
Mieletön Minä -kurssi 1,5 tuntia 89 €

Matka itseen...

Lähde mukaan hauskaan ja tunteikkaaseen roolileikkin. Rakennamme yhdessä kokonaisuuden, jossa muutellaan rekvisiittaa, asusteita, meikkiä ja hiuksia. Tarkoituksena on tuoda sinusta esiin ne puolet, jotka ovat kenties kipeitä tai itsellesikin arvoituksia, maskeerauksen keinoin saada sinut rakastumaan itseesi, arvostamaan itseäsi. Rentous, huumori ja tunteet ovat vahvasti läsnä.

Haluan näyttää sinulle miten ulkoisilla elementeillä saadaan aikaiseksi lehtikuvien ja internetin glamour, täydellisyys ja illuusio jostain muka paremmasta ja hienommasta mitä sinulla on.

Kurssi on tarkoitettu naiselle, miehelle, tytölle, pojalle... Ihmiselle, joka kokee olevansa risteyksessä, jumissa, arvostus itseen hukassa... Sinulle, joka olet kokenut kriisin naiseutesi tai miehuutesi kanssa, mm. murrosikä, rintasyöpä, painonmuutos, uusi elämäntilanne... Sinulle, joka haluat nähdä itsesi ulkopuolisen silmin ja kaipaat pientä irtiottoa... Ilman arjen rooleja, kuoria, kulisseja... 

Leikitään tyyleillä ja heittäydytään seikkailuun, jossa intuitio ja luovuus ovat suunnannäyttäjiä. Koe tunnetasolla voimakas, kaunis, valoisa, ja iloinen, onnellinen SINÄ!

Kurssilla keskitytään lähinnä sisäisen itsesi vahvistamiseen ja laajentamiseen sekä arvostuksen lisäämiseen.     Meikinopastus ja tyylivinkit ovat sivuosassa olevia asioita, joita tottakai pystyt imemään kurssin kuluessa, mutta itse keskityn asiakkaan sisimpään, kysyn kysymyksiä, teen tyylit luovuudella ja intuitiolla keskustellen.

Hehkuva_mina_kurssi
 

”Kun olet säröillä, valo pääsee paremmin sisään”

Kurssin aikana näet ulkokuoresi muuttuvan: eripituiset/-väriset hiukset, uusi meikki, erityyliset asusteet, valot, varjot, rekvisiitta, visuaalisuuden ja eri tyylien kirjo! Vain mielikuvitus on rajana.

• Voit kokea luonnolliset tunnetilat: miltä näyttää suru, riemu, ilo, onnellisuus? Entä masennus ja ahdistus? Koko tunne-elämän skaala kuuluu elämäämme. Jokainen tunne on oikea ja tärkeä. Erilaiset tunnetilat ohjaavat sinua kokemuksiin, jotka tekevät sinusta sinut. 

• Pääset nauramaan vapautuneesti itsellesi, kun lisätään kasvoillesi maskeerauksen keinoin vaikkapa finnejä, tummat silmänaluset, värjätään hampaasi keltaiseksi, rikotaan perinteinen kauneusihanne. Kuinka upealta näytätkään puhtailla kasvoillasi?

• Miltä tuntuisi, jos maskeeraisin sinusta vastakkaisen sukupuolen edustajan? Näytätkö viiksillä aivan veljeltäsi? Näetkö meikkauksen jälkeen ehkä häivähdyksen isoäitiäsi, vai oletko kuin ilmetty äitisi? Vaikka persoonasi on täysin ainutlaatuinen voi fyysisestä olemuksesta löytyä yllättäviä ja hauskoja piirteitä suvustasi!

Kuvaus:

Kurssin hintaan kuuluu 1 kuva/tyyli, saat kuvat sähköpostiisi n. viikko kurssin jälkeen. Sinun on myös mahdollista tilata lisäkuvia haluamistasi tyyleistä 10 €/kpl. Voin tehdä myös sielukkaimmasta kuvastasi upean voimatekstillä varustetun kuvan, teksti valikoituu kuvaan intuitiivisesti. Sielunkuva on 30 €/kpl.

Voit myös ehdottomasti fiilistellä upeuttasi ottamalla kuvia tyyleistä itse.

Kurssi kuitenkin perustuu hengeltään vahvasti matkaan ENNEN kuvaa. Kurssin toteuttaja taltioi kuvat intuitiivisesti luovuudella, hän ei ole teknisesti kuvauksen ammattilainen.

Lue kurssilaisten kokemuksia ja katso kuvat tästä.

Fiiliksiä kurssista voit lukea myös Masentunut Mutsi ja Uusperhe & Unelmia -blogeista <3


 

Ilmoittautuminen kurssille:

Täytä alla oleva kaavake osallistuaksesi kurssille.

Voit maksaa Hehkuva Minä –kurssin varausmaksun täältä.

Voit maksaa Mieletön Minä –kurssin varausmaksun täältä.

Loppuosa kurssin kokonaishinnasta maksetaan kurssin jälkeen joko käteisellä tai korttimaksulla. Varausmaksu hyvitetään lopullisen maksun yhteydessä.
Varausmaksua ei palauteta, mikäli kurssi peruutetaan 24 tunnin sisällä sovitusta ajasta.
Kun varausmaksu on suoritettu sekä kaavake vastaanotettu olen sinuun yhteydessä ja voimme varata ajan unelmiesi päivään.

Mikäli julkaiset kurssista kuvamateriaalia, mainitsethan kuvan yhteydessä iinaline.fi -sivuston tai Facebookissa IinaLine -sivun.

Ihanaa että olet osallistumassa kurssille, toivon että saat sen myötä elämyksen ja oivallat itsestäsi jotain uutta. 

 

Asiakaspalaute:

 ”Sunnuntaiaamu ja ummikkoa jännittää. Olen ilmoittautunut kurssille ex tempore. Nyt mietin pitääkö kohta uskaltaa poseerata, heittäytyä hetkeen – osaanko moista? Entä jos pintaan nousee tunteita, joita pelkään..? En tiedä mikä minua odottaa. Varusteinani on kolme mekkoa ja muutama avainsana: glamour, ladylike, Hollywood. 
Turun idyllisessä Portsassa minua tervehtii hymyilevä ja pirskahteleva Iina Laine. Aluksi jutustelemme niitä näitä ja huomaan rentoutuvani. Olen valmis tulevaan, josta en aavista vielä muuta kuin että kyseessä on jonkinlainen roolileikki ja matka minuuteen. 
Siirrymme kauniiseen studioon kodikkaan asuinhuoneiston kellarikerrokseen. Minut istutetaan peilin ääreen ja seikkailu alkaa. Kolmen tunnin aikana koen muodonmuutoksen väsyneestä sunnuntaiseikkailijasta 1960-luvun lentoemoksi, Hollywoodin kulta-aikojen grand diivaksi ja siitä viidakon villikissaksi, Mrrrau! Iina taikoo esiin kolme erilaista minua, kukin kaunis, kukin oma persoonansa, ja kukin jotain mitä en tiennyt itsestä edes löytyvän. 
Päivästä jää mieleen hykertelevä jännitys ja ällistys siitä kuinka erilaisia rooleja kätkeytyy näennäisesti saman persoonan sisälle.”

– Nainen, 26