Blogi

Blogin aiheet Hehkuvat: Tietoisempaa meikkausta, Naiseutta, Ihmisyyttä, Seksuaalisuutta, Naisen voimaa, Luontoa, Aitoutta... Olet lämpimästi tervetullut kokemaan ja tuntemaan kanssani!

Vieraskynä: Luova nainen - Naiseuden voima

“Joihinkin paikkoihin tulee kuin kotiin. Joidenkin ihmisten kanssa tuntee olonsa kotoisaksi ja tutuksi heti. Jotkin asiat vain ovat kuin itsestään selviä, luonnollisia, välittömiä ja helppoja. Niihin sujahtaa ja tuntee olonsa kotoisaksi heti. Iinan kanssa kävi juuri näin. Jo hänen kuvansa näytti ihmeen tutulta, en vain saanut päähäni, mistä hänet tuntisin. Puhelimessa hänen äänensä oli tuttu, kuin vanhan ystävän, ja oma olo rentoutui heti. Tiesin, että tämän ihmisen kanssa voin puhua mistä vain. Jäin odottamaan suurella mielenkiinnolla tapaamistamme Hehkuva minä-kurssilla.

Kurssi sai minut pohtimaan meihin jokaiseen kätkeytyviä erilaisia puolia ja mahdollisuuksia. Kolme, minä ehdin kokea niistä kaksi, erilaista tyyliä nostavat esille oman itsen erilaisia ulottuvuuksia. Olo on hieman kuin virittäisi radiota, etsisi eri taajuuksia, ja huomaisi: minussa on monta puolta ja monta kanavaa. On monta tapaa olla minä.


Arkiminän rajat venyvät leikissä ja tilaa tulee nähdä itsensä selkeämmin. Lisätilaan mahtuukin uusia määreitä, ja uutta ajattelua. Oman itsen olemisen rajat ovat yhtäkkiä laajentuneet. Minä voin olla jotain paljon enemmän! Minä olen enemmän. Minä olen se, joka peilistä katsoo erilaisissa meikeissä, erilaisissa asuissa. Minä olen se, joka jää kun meikit pestään pois. Minä olen se, joka valitsee joka päivä kaikista ulottuvuuksistaan jonkun, jota toteuttaa. Se olen koko ajan minä. Hehkuva, ihana minä. Monipuolinen, upea minä. Ydin minussa pysyy samana, muu on valintaa.

Voit lukea koko kirjoituksen täältä


40018191_1788139047969785_1969660396943966208_n.jpg
40019638_1788122904638066_1637386381007257600_n.jpg