Blogi

Blogin aiheet Hehkuvat: Tietoisempaa meikkausta, Naiseutta, Ihmisyyttä, Seksuaalisuutta, Naisen voimaa, Luontoa, Aitoutta... Olet lämpimästi tervetullut kokemaan ja tuntemaan kanssani!

Vieraskynä: Kultainen sulka - Maiju Palin

“Tässä postauksessa kerron teille Iina Laineen luomasta Hehkuva minä-kurssista. Tuo kurssi on Iinan sydämestä käsin luotu meidän kaikkien naisten voimauttamiseksi. Sain tietää kurssista kun ihana Iina  otti yhteyttä  ja ehdotti  yhteistyötä oman Hehkuva minä-kurssinsa esiintuomiseksi. Hän kertoi haluavansa antaa Hehkuva Minä-kurssillaan naiselle muutakin kuin pelkän meikin. Hän toivoi voivansa antaa myös aidon sisäisen voimaantumisen kokemuksen kolmen eri tyylin kautta asiakkaalleen. Kurssi ei kuitenkaan ollut perinteinen muuttumisleikki, vaan Iina käytti tyylien luomisessa intuitiotaan. Hän lupasi katsoa sieluun asti ja loihtia esiin sen mitä näki.  Idea kuulosti mahtavalta ja se täytyi kokea itse!

Iina oli pyytänyt minua valitsemaan kotoa intuitiolla jonkin esineen ja tuomaan sen kurssille. Otin mukaani sulkakynän koska kirjoittaminen on minulle TODELLA tärkeää. Sulkakynä sai tehtävän kuvastaa intohimoani kirjoittamiseen. Esittelin valkoisen ison sulkakynän ja Iina pohti hetken mitä lähtisi ensimmäiseksi tekemään. Tai hänen omien sanojensa mukaan hän kuunteli mitä nousee. Iina käytti koko kolmetuntisen aikana lahjaakkaasti naisen salaista voimaa, intuitiota, hyödykseen päivässämme ja se tuntui toimivan aivan maagisesti.

En esittänyt mitään toiveita eikä ollut tarkoituskaan. Tuntui hyvältä luottaa Iinan ammattitaitoon ja näkemykseen. Oli mielenkiintoista seurata mitä hänelle nousi aina pienen mietinnän ja hiljaisuuden jälkeen mieleen. Tunnelma oli ihanan rauhallinen koko kolmen tunnin ajan. Jotenkin todella luonteva ja hyvää tekevä. Iina seisoi hiljaa mietteliään näköisenä hetken ja sitten hänelle tuli idea jota alkoi toteuttaa. Juttelimme meikkauksen lomassa kaikenlaista parisuhteista, töistä ja kyselin hänen tiestään juuri tähän hetkeen.

Iina on valmistunut meikkaaja/maskeeraajaksi vuonna 2005 ja sen jälkeen toiminut meikkaajana monille tunnetuille nimille ja tehnyt keikkaa Miss Suomi-kisoista Hunkseihin. Ammattitaitoa häneltä kyllä löytyy vaikka mihin! Hän on kuitenkin halunnut seurata sydäntään ja kaikesta näkemästään ja tekemästään koonnut tämän kurssin naisille tavoittaakseen jotain pintaa syvemmältä. Hänen nettisivullaan lukeekin ”The makeup artist who sees your soul” ja se pitää täysin paikkansa! Iina näkee sielun olemukseen asti ja loihtii sen taidokkaasti esiin.

Lue koko blogi täältä

hehkuva.jpg