Blogi

Blogin aiheet Hehkuvat: Tietoisempaa meikkausta, Naiseutta, Ihmisyyttä, Seksuaalisuutta, Naisen voimaa, Luontoa, Aitoutta... Olet lämpimästi tervetullut kokemaan ja tuntemaan kanssani!

Meikki-analyysi. Mikä se on?

Meikki-analyysi

Meikki-analyysi on oma henkilökohtainen meikinopastus.

Asiakas lähettää minulle kuvan itsestään meikattuna ja ilman meikkiä sekä kuvan meikki ja väline valikoimastaan. Saatteeksi ajatuksia ja mahdolliset ongelmat meikkauksen ja kauneuden suhteen.

Teen kokonaisuudesta analyysin ja katson mitä upeaa asiakkaan kasvoissa on, miten hän pystyy niitä itse korostamaan, miten saa oman tuotteet ja välineet parhaiten ja rikkaimmin käyttöön. Annan vinkkejä mitä kannattaa ostaa, niin että ne tulisivat myös hyötykäyttöön eikä kuormittaisi liikaa.


Meikki-analyysin saa kahdessa eri versiossa.

Pienempi paketti on sähköposti vastaus, jossa kerron edellä mainitut asiat. Hinta 45€

Tässä on esimerkki millainen Meikki-analyysi voisi olla vaikkapa sinun kohdallasi


Toinen vaihtoehto on Delux-paketti, jossa teen asiakkaalle videon ja listaan suositukset erilliselle pdf-tiedostolle. Hinta 75€

Asiakaspalaute:

“Hei!
Upeaa! Jatkat siitä, mitä ohjeita sain ravintoterapeutilta, maito pois ym. Olen äärimmäisen iloinen ohjeistasi! Voin lämpimästi suositella tämän tyyppistä ohjausta - kerro asiakkaillesi! Nyt me mennään taas metsään. Kiiiiitos ihana! Terveisin riemusta lentelevä Tuija”

Analyysit tulevat viikon sisään tilauksesta sähköpostiisi.

Tämä on myös mieletön lahjaidea. Jos haluat tämän lahjaksi, kirjoita oston yhteydessä minne lähetän lahjakortin. Kortin saa sähköisenä ja fyysisenä.