Blogi

Blogin aiheet Hehkuvat: Tietoisempaa meikkausta, Naiseutta, Ihmisyyttä, Seksuaalisuutta, Naisen voimaa, Luontoa, Aitoutta... Olet lämpimästi tervetullut kokemaan ja tuntemaan kanssani!

Vieraskynä: Kultainen sulka - Maiju Palin

“Tässä postauksessa kerron teille Iina Laineen luomasta Hehkuva minä-kurssista. Tuo kurssi on Iinan sydämestä käsin luotu meidän kaikkien naisten voimauttamiseksi. Sain tietää kurssista kun ihana Iina  otti yhteyttä  ja ehdotti  yhteistyötä oman Hehkuva minä-kurssinsa esiintuomiseksi. Hän kertoi haluavansa antaa Hehkuva Minä-kurssillaan naiselle muutakin kuin pelkän meikin. Hän toivoi voivansa antaa myös aidon sisäisen voimaantumisen kokemuksen kolmen eri tyylin kautta asiakkaalleen. Kurssi ei kuitenkaan ollut perinteinen muuttumisleikki, vaan Iina käytti tyylien luomisessa intuitiotaan. Hän lupasi katsoa sieluun asti ja loihtia esiin sen mitä näki.  Idea kuulosti mahtavalta ja se täytyi kokea itse!

Iina oli pyytänyt minua valitsemaan kotoa intuitiolla jonkin esineen ja tuomaan sen kurssille. Otin mukaani sulkakynän koska kirjoittaminen on minulle TODELLA tärkeää. Sulkakynä sai tehtävän kuvastaa intohimoani kirjoittamiseen. Esittelin valkoisen ison sulkakynän ja Iina pohti hetken mitä lähtisi ensimmäiseksi tekemään. Tai hänen omien sanojensa mukaan hän kuunteli mitä nousee. Iina käytti koko kolmetuntisen aikana lahjaakkaasti naisen salaista voimaa, intuitiota, hyödykseen päivässämme ja se tuntui toimivan aivan maagisesti.

En esittänyt mitään toiveita eikä ollut tarkoituskaan. Tuntui hyvältä luottaa Iinan ammattitaitoon ja näkemykseen. Oli mielenkiintoista seurata mitä hänelle nousi aina pienen mietinnän ja hiljaisuuden jälkeen mieleen. Tunnelma oli ihanan rauhallinen koko kolmen tunnin ajan. Jotenkin todella luonteva ja hyvää tekevä. Iina seisoi hiljaa mietteliään näköisenä hetken ja sitten hänelle tuli idea jota alkoi toteuttaa. Juttelimme meikkauksen lomassa kaikenlaista parisuhteista, töistä ja kyselin hänen tiestään juuri tähän hetkeen.

Iina on valmistunut meikkaaja/maskeeraajaksi vuonna 2005 ja sen jälkeen toiminut meikkaajana monille tunnetuille nimille ja tehnyt keikkaa Miss Suomi-kisoista Hunkseihin. Ammattitaitoa häneltä kyllä löytyy vaikka mihin! Hän on kuitenkin halunnut seurata sydäntään ja kaikesta näkemästään ja tekemästään koonnut tämän kurssin naisille tavoittaakseen jotain pintaa syvemmältä. Hänen nettisivullaan lukeekin ”The makeup artist who sees your soul” ja se pitää täysin paikkansa! Iina näkee sielun olemukseen asti ja loihtii sen taidokkaasti esiin.

Lue koko blogi täältä

hehkuva.jpg

Vieraskynä: Luova nainen - Naiseuden voima

“Joihinkin paikkoihin tulee kuin kotiin. Joidenkin ihmisten kanssa tuntee olonsa kotoisaksi ja tutuksi heti. Jotkin asiat vain ovat kuin itsestään selviä, luonnollisia, välittömiä ja helppoja. Niihin sujahtaa ja tuntee olonsa kotoisaksi heti. Iinan kanssa kävi juuri näin. Jo hänen kuvansa näytti ihmeen tutulta, en vain saanut päähäni, mistä hänet tuntisin. Puhelimessa hänen äänensä oli tuttu, kuin vanhan ystävän, ja oma olo rentoutui heti. Tiesin, että tämän ihmisen kanssa voin puhua mistä vain. Jäin odottamaan suurella mielenkiinnolla tapaamistamme Hehkuva minä-kurssilla.

Kurssi sai minut pohtimaan meihin jokaiseen kätkeytyviä erilaisia puolia ja mahdollisuuksia. Kolme, minä ehdin kokea niistä kaksi, erilaista tyyliä nostavat esille oman itsen erilaisia ulottuvuuksia. Olo on hieman kuin virittäisi radiota, etsisi eri taajuuksia, ja huomaisi: minussa on monta puolta ja monta kanavaa. On monta tapaa olla minä.


Arkiminän rajat venyvät leikissä ja tilaa tulee nähdä itsensä selkeämmin. Lisätilaan mahtuukin uusia määreitä, ja uutta ajattelua. Oman itsen olemisen rajat ovat yhtäkkiä laajentuneet. Minä voin olla jotain paljon enemmän! Minä olen enemmän. Minä olen se, joka peilistä katsoo erilaisissa meikeissä, erilaisissa asuissa. Minä olen se, joka jää kun meikit pestään pois. Minä olen se, joka valitsee joka päivä kaikista ulottuvuuksistaan jonkun, jota toteuttaa. Se olen koko ajan minä. Hehkuva, ihana minä. Monipuolinen, upea minä. Ydin minussa pysyy samana, muu on valintaa.

Voit lukea koko kirjoituksen täältä


40018191_1788139047969785_1969660396943966208_n.jpg
40019638_1788122904638066_1637386381007257600_n.jpg

Haastattelu Naiseuden voima yhteisöön

Totuus siitä mitä on ollu ennen sitä Hehkun pilkahdustakaan. 
Haluan kertoa tämän sen takia, että sain taas muistutuksen siitä mitä joskus oli, sain sähköpostia naiselta joka on siellä pimeydessä nyt missä mä olin.

Haluan jakaa tämän siksi, että kaikki ketkä kokee arvottomuutta itsestään, ketkä yrittää ostaa kauneutta itselleen ulkosilla asioilla ja huomaa sen kantavan vaan hetken, ketkä kokee epävarmuutta, ketkä tukahduttaa omaa ääntään, koska ei koe sitä tarpeeksi arvokkaaksi, ketkä katsoo itseään peilistä löytäen vain virheitä... että tiedätte, se voi muuttua. Mä olen ollut tuo nainen vielä reilu 3 vuotta sitten. Ja nyt... mä oon vaan sika upee, seksikkäämpi kun koskaan, vaikka rinnat roikkuu enemmän ja alakerta venahti... mutta mä oon hot ja kukaan ei koske muhun jos hän ei katso mua samoin mitä mä katson itse itseäni.

Masennus ja hankala ihmissuhde olivat mun pelastus. Opin mitkä on rajat. Mä en olis niitä oppinut ellei joku olis osannut näyttää mulle raa’asti mun verestäviä haavoja. Me naiset venytään kaikin tavoin uskomattomiin, me kestetään melkein mitä vaan, siks monet meistä tarvii sen helvetillisen opettajan.

Miettikää kun me löydetään se oma voima, kunnioitetaan ja arvostetaan itseämme, nostetaan toisiamme, keskitytään olennaiseen eikä kulisseihin... me tehdään ihmeitä 💫 Ei tarvi haaskata energiaa enään turhaan draamaan, päästään turhasta kontrollista, se on omaan voimaan astumista.
Ja silloin meillä on energiaa muuttaa maailmaa 💫 seurata elämäntehtävää, auttaa.

Tänä päivänä, mä olen aidosti tällainen Hehkuva ja höpsö, syvällinen ja tunteva, ”hankala”, koska mulla on rajat. Mä en feikkaa mun hymyä, mä en kehu ja rakastu silmiin ilman suurta pakahtumisen tunnetta rinnassa. Mä en hymyile jos mua ei hymyilytä, otan aikaa yksinolemiseen jos kaipaan sitä, kieltäydyn tapaamisista, jos se ei tunnu oikealta. Huokaisen ihastuksesta jos tunnen sen... paljon on vielä kuorittavaa ja lukkoja avattavana, mutta joka ikinen kerta kun uskaltaa olla rohkea ja katsoa peiliin syyttelyn ja uhriutumisen sijaan niin se on jumankekka mahtavaa!

Ihana naiseuden voiman Elina teki keväällä haastattelun, jonka jaan vasta nyt, aiemmin en ollu vielä valmis 🙏🏼☺️
Jos teksti resonoi ja sulla on puoli tuntia aikaa, katso tai vaan kuuntele video ja saa jakaa eteenpäin 💖

Mä en halua että kukaan on yksin näiden asioiden kanssa!!! 💖

Videossa unohdin kertoa, että terapialla oli suuri merkitys selviämiseen, se oli mulle tärkeä työkalu uskomusten kyseenalastamiseen ja siinä rinnalla aloin lukea blogeja ja seuraamaan henkisen kasvun valmentajia ja selviytyjiä, heiltä sain vastauksia tunteisiini ja oivalluksia sen kaltaisesta elämästä jota haluan elää.

Tästä syystä teen myös tätä työtä. Luovuttaminen on ollut mielessä useasti, koska jonkun uuden saattaminen tähän maailmaan on vaikeaa. Mutta aihe taitaa olla niin tärkeä ja sydän liikaa mukana niin, että luovuttaminen ei taida tulla kyseeseen. ☺️ Joka ikinen kerta kun asiakas katsoo itseään peilistä ihastuen itseensä, antaa mulle voiman jatkaa 💪🏼Meikki-analyysi. Mikä se on?

Meikki-analyysi

Meikki-analyysi on oma henkilökohtainen meikinopastus.

Asiakas lähettää minulle kuvan itsestään meikattuna ja ilman meikkiä sekä kuvan meikki ja väline valikoimastaan. Saatteeksi ajatuksia ja mahdolliset ongelmat meikkauksen ja kauneuden suhteen.

Teen kokonaisuudesta analyysin ja katson mitä upeaa asiakkaan kasvoissa on, miten hän pystyy niitä itse korostamaan, miten saa oman tuotteet ja välineet parhaiten ja rikkaimmin käyttöön. Annan vinkkejä mitä kannattaa ostaa, niin että ne tulisivat myös hyötykäyttöön eikä kuormittaisi liikaa.


Meikki-analyysin saa kahdessa eri versiossa.

Pienempi paketti on sähköposti vastaus, jossa kerron edellä mainitut asiat. Hinta 45€

Tässä on esimerkki millainen Meikki-analyysi voisi olla vaikkapa sinun kohdallasi


Toinen vaihtoehto on Delux-paketti, jossa teen asiakkaalle videon ja listaan suositukset erilliselle pdf-tiedostolle. Hinta 75€

Asiakaspalaute:

“Hei!
Upeaa! Jatkat siitä, mitä ohjeita sain ravintoterapeutilta, maito pois ym. Olen äärimmäisen iloinen ohjeistasi! Voin lämpimästi suositella tämän tyyppistä ohjausta - kerro asiakkaillesi! Nyt me mennään taas metsään. Kiiiiitos ihana! Terveisin riemusta lentelevä Tuija”

Analyysit tulevat viikon sisään tilauksesta sähköpostiisi.

Tämä on myös mieletön lahjaidea. Jos haluat tämän lahjaksi, kirjoita oston yhteydessä minne lähetän lahjakortin. Kortin saa sähköisenä ja fyysisenä.

VIDEO - Mitä Hehkuva minä-kurssin kulisseissa tapahtuu?

Olet jo varmaankin nähnyt kuvia kurssilta ja lukenut fiiliksistä. Jotain mystistä siinä tuntuu olevan vai mitä? Ei ole pelkkä tyylileikki... syvät tyylit silmin nähtäväksi... minkälaista on intuitiivinen toiminta meikkauksessa? Mitä ihmettä siellä tapahtuu ja uskaltaako tuollaiseen mennä tavallinen tallaaja? Osaako kaikki sinne menijät poseerata... mitä minun pitää tehdä? Miten olla…

Tässä sinulle videota kuvien taustalta

Milla kirjoitti kurssistaan näin

 

Hehkuva minä -kurssilla

Ja se kyllä kannatti. Kurssi oli samalla hauska mutta niin syvällinen ja aito kokemus, että sen antamia fiiliksiä vaalin vielä pitkään. Antakaas kun kerron enemmän. 

Alun perin Facebook-virrassani alkoi näkyä tykkäyksiä ja kuvia, kun kaverit hehkuttivat kurssille osallistuneita kavereitaan. Kohta ne ylsivät myös oman kaveripiirini keskuuteen. Katselin kuvia salaisen mielenkiinnon vallassa. Tavallisista naisista oltiin stailattu esiin mitä kauniimpia ja erilaisempia persoonia. Kuvat olivat nekin häikäisevän kauniita. Huokasin mielessäni, että olisipa ihanaa joskus osallistua.

Monen mutkan kautta tiemme kohtasivat tavallaan aivan muissa merkeissä. Sain tilaisuuden myös saada tämän kokemuksen itselleni, joka oli kyllä juuri odotetunlainen. Ohjeet olivat pähkinänkuoressa seuraavat: Ota mukaan rekvisiittaa, mitä vain. Ne tulevat joko käyttöön tai sitten vain ilmentämään omistajansa persoonaa ja kertomaan hänen tarinaansa. 

Pelkästään asioiden valinta oli minulle prosessi. Jokaisella kotonani olevalla asialla on minulle merkitys. En ole koskaan ollut impulsiivinen ostelija, joten oli ihanaa valita rakkaimpia, merkityksellisimpiä juttuja suureen Vallilan kestokassiin. Oli kokemus sinällään huomata oman persoonan selkiäminen ja tiivistyminen tuohon kassiin. Sinne muodostuu oma pieni maailmansa, josta voi lukea ihmisen tarinan aika selkeästi. Itselläni sinne valikoitui kaikkea luovan, luontoa, naiseutta ja muinaisuutta rakastavan persoonani puitteissa. Pari kirjaa, tuoksuja, hopeaisia rakkaita koruja, kokoelma mekkoja, kaksi pientä taulua tärkeine lauseineen, kahvikuppi tekstillä ”create”. Kaikkea. Alusta asti oli selvää, että antaisin sydämeni valita. Huomasin kuitenkin, kuinka alitajunnassa käväisi se ärsyttävä ”voinko nyt tällaista ottaa?”. Vastaus tuli kuitenkin joka kerralla kuin apteekin hyllyltä. 

”Pyh miksi ei!”

Tämä vaihe oli jo itsessään saate kurssille. Sellainen henkilökohtainen valmistautuminen syvempään itsetuntemukseen ja vastaanottamiseen. Muistutus siitä, millainen Sinä olet, kun muu karsitaan. Voin kuvitella tilanteen, jossa niitä on vain pari. Muutama. Ei oikein tiedetä, mitä pitäisi ottaa. Mikä on omaa, mikä on itseä? Omaan kassiini kasaantui jo runsauden pulan verran asioita. Mutta se hienous kurssissa on. Sen monimuotoisuus.

Hehkuva minä antaa paljon niin itseään etsivälle, kuin itsensä jo tuntevalle. Se kaivaa esiin oman persoonan ja pilkkeen, mutta toisaalta myös riisuu ja selkiyttää jo ennestään rikasta maailmaa.

Muistuttaa Sinua olennaisesta, muistuttaa ehkä jostain vahingossa unhoon jääneestä puolesta. Itselläni se liittyi vahvasti ulkopuoliseen maailmaan ja myös takaisin sinne palaamiseen. Sitä on vaikea pukea sanoiksi, mutta tunsin saaneeni herätystä siihen, mikä joskus tuotti minulle paljonkin iloa, mutta jonka olen vahingossa hylännyt. Kurssi siis antaa ehdottomasti paljon tavallaan kummallekin ääripäälle. Aivan mahtavaa.

Osallistuessasi Hehkuvaan minään, saat luvan kanssa hylätä kaikki nolotuksesi ja poikkipuoliset ajatuksesi.

Niitä ei tarvita. Ne ovat vain hidastamassa.

Kuvittele tila, jossa saat hetken tulla kohdatuksi raaimpana, puhtaimpana sinuna ilman pelkoa tuomitsemisesta tai väheksymisestä. Siitä juuri kurssissa on kyse.

Sinut ottaa vastaan ihminen, jota aidosti kiinnostaa juuri Sinä ja Sinun elämäsi tarina. Kurssipäivän suhteen oli etukäteen ilmassa paljon odottavaa jännitystä. Uskaltaisinko näyttää kaiken tämän, koko maailmani? Ja vastaus oli ehdottomasti kyllä. Myötäeläminen ja yhdessä innostuminen olivat vahvimpia fiiliksiä. Oli ihanaa myös huomata, ettei päällekäyvää tai ahdistavasti käskevää sävyä kannata odottaa tältä mimmiltä. Tilan antaminen, ihmisen itsensä kuuntelu ja hänen potentiaalinsa esiin nostaminen tapahtuvat keskustelun ja luonnollisen tien kautta. Toisin, kuin monet stailaajat, meikkaajat ja muut alan ammattilaiset, Iina ei päätä, mikä sinulle itsellesi sopii. Ne asiat tulevat jostain muualta ja ovat sinulle hyväksi mitään pakottamatta. Se pitää jokaisen itse kokea.

En osannut odottaa, että kurssilla luodut tyylit olisivat niin sopivia. Annoin Iinan toteuttaa visioitaan täysin vapaasti ja luottaen hänen intuitioonsa. Omat sisäiset reaktioni olivat innostuneita huudahduksia:

”Ainiin tollanenkin oli muuten joskus olemassa!” ja ”Ai sen voi näyttää muuten noinkin!”

Iloinen, huvittunut yllättyneisyys ja liikuttavuus olivat vahvasti läsnä.

Kosketti todella syvälle kohdata omia unohtuneita puolia. Kuin olisi tavannut vanhoja, rakkaita ikävöityjä ystäviä.

Sain jotain takaisin. Sain myös muistutuksen siitä, ettei ole terveellistä tai tarpeellista vähentää tietoisesti itseään, vaan voi ja SAA olla oman elämänsä upea jumalatar aivan kuten itse haluaa!

Kurssin kulku oli ehdottomasti mielettömän hyvä. Tavaroiden koonti, jonka merkityksestä jo kerroin, niiden esittely ja syvällinen keskustelu kahvikupin äärellä. Siitä kumpuava innostus ja asiakkaan itsensä vahvistaminen stailaus ja kuvausprosessilla. Tuntuu hemmottelulta tulla jonkun muun meikkaamaksi välillä. Kuvatuksi tuleminen ei tunnu ollenkaan kiusalliselta, vaan se sopii hetkeen täydellisesti. Sitä helpottaa luotu yhteys ja kuvaajan oma lämpö. Kameran edessä kokee stailauksen jälkeen salaista ylpeyttä omasta olemuksestaan ja uskon vahvasti sen tulevan jokaiselle naiselle tarpeeseen. Se tuntuu aika ihanalta sydänalassa saakka.

Omaan kurssiini kuului kaikki hassuttelusta, lämpimästä naurusta, aina kosketuksen kyyneliinkin. Ja se oli kaikki, jopa hämmentävässä mittakaavassa todella ok. Tunnen voimaantuneeni ja vahvistuneeni itsenäni. Koen syvää kiitollisuutta ja ihanuuden tunnetta. Kotiin tultuani tein asioita, joista olen nauttinut joskus, mutta jotka olen työntänyt syrjään. Olen lopettanut itseni tietoisen vähentämisen ja olen purkanut sisimmästäni jonkin muurin hyvin paljon ohuemmaksi.

Siitä saan kiittää Iinaa ja hehkuvaa Minää. <3

Hehkuvan minän kivulias synnytys ja upea alku

Jatkuva häpeän tunne omasta kehosta, vihlaisu pallean kohtaa kun kumppani katsoo omasta mielestäni upeaa naista. Koen tämän uhkaksi, oma arvo laskee kuin lehmän häntä. Mieltä ylentäviä ideoita on mennä ottamaan hiustenpidennykset, ripsien pidennykset... ostaa tukea ulkonäölle, aloittaa kuntoilu ja ostaa luontaistuote kaupan hyllyt tyhjiksi...

Omat kokemukset mm. näistä asioista on järkyttävän tuttuja.

Nykyään oloni on kuin JUMALATTARELLA eikä KUKAAN pysty enää nujertamaan rakkauttani ja arvostustani itseä kohtaan.

Hehkuvan minän kivulias synnytys ja upea alku

Ennen "uutta alkuakin" minulla oli upea vartalo, ei tarvinnut edes tehdä töitä sen eteen, mutta silti, ajatukseni kehostani oli kuvottavat. Päässä pyöri kokoajan ajatukset "parantelusta" ja toteutinkin niitä, koska minulla oli varaa siihen, koska tein hulluna töitä eikä tarvinnut toisia miettiä rahallisesti.
Näin joka puolella mainoksia tuotteista ja palveluista jotka parantaisivat ulkonäköäni ja jotka viestittivät etten riitä tällaisena, se oli päässäni totuus. Tietysti vedin puoleeni ihmisiä, jotka tekivät näitä palveluja.

Painoin kaasua ja jarrua samaan aikaan... söin huonosti koska en "ehtinyt" syömään hyvin, alkoholia kyllä meni aina viikoloppuisin ja viikolla se "rentouttava" saunaolut, joka ilta. Tietysti turvotti, jolloin näin kaikki mainokset turvotuksen poistajista ja nesteen poistajista kuulin myös hyvän vinkin, jolla saa nopeasti suolen tyhjäksi, jolloin sain "ihanan" litteän vatsan viikonlopuksi kun piti ne seksikkäät vaatteet päälle saada nätisti. Tätä noidan kehää jatkui vuosia.

Paras suoja pettävää ulkomaailmaa ja kauniita naisia vastaan oli olla "sisäpiirissä", olla yksi heistä tai heidän joukossaan
mallimaailmassa meikkaajana, moottoripyörien päällä messuilla, aloitin tankotanssin...
Se rauhoitti mustasukkaista mieltäni, että olin itse se, joista olin eniten mustasukkainen.
Voi että miten se olisi romahduttanut mut täysin jos olisin kehunut naisen ulkonäköä muuta kun rakasta työtäni tehtäessä!

Ettepä varmaan uskoisi, ainakaan te ketkä olette Hehkuva-kurssin käyneet 😂😘

Samalla yritin korostaa sitä miten äijä olin, en missään nimessä mikään hienoperse!
Tein remonttia ja olin ahkera... korostetusti, miellyttääkseni muita ja kuvitelmaa itsestä.
Pysyäkseni elossa, heiveröisesti ja epävakaasti. Minulla ei ollut totuutta, mielipiteitä, koska olisin joutunut olemaan erimieltä jonkun kanssa, kritiikki merkitsi kuolemaa. 
Olin ylikiltti = epäaito, en osannut muuta.
Reilu 10 vuotta elämästäni on sumua...

Sitten tuli se päivä, joka muutti kaiken. Olin liikkeessä töissä, olin oksennellut viikon. Hain raskaustestin ja otin samalla ehkäisy renkaan pois koska tulos oli positiivinen!

Sulo tuli ja sotki suunnitelmani jatkaa samaa rataa, samojen virheiden toistamista. Sulo tuli ja otti mukaansa vielä itseäänkin vahvemmat työkalut herättääkseen tämän naisen unesta.

Kasvu tekee ihan helvetin kipeetä, mutta eri tavalla kun jämähtäminen ja uhrius. Siitä saa palkaksi jotain niin vahvaa ja varmaa ettei kukaan pysty sua enää satuttamaan niin kun ennen edes sinä itse, nimenomaan sinä itse...

Joka kerta kun olet niin rohkea, että katsotkin peiliin ennen kuin osoitat sormella pois itsestä saat varmasti palkinnoksi keveyttä, aitoutta, rehellisyyttä, omaa voimaa... niillä luot kestäviä portaita ylöspäin.
Alat elämään unelma elämää, taikuutta...
Luot unelmia ja elät niitä, alat uskoa olevasi niiden arvoinen.
Raskaana ollessani löysin sisäisen jumalattareni, en ollut koskaan ennen tuntenut olevani niin upea ja seksuaalista energiaa täynnä!

"Samat asiat eivät tunnu enää kiinnostavilta. Ihmettelet, miten ennen juoksit materian tai menestyksen perässä, suoritit asioita vain sen takia että ”pitää”, syytit toisia omista ongelmistasi tai murehdit ja pelkäsit pieniä asioita. Elämä täyttyy uudenlaisesta luottamuksesta ja todennäköisesti haluat alkaa tehdä työtä, jonka koet olevan merkityksellistä ja täyttävän juuri sinun paikkasi maailmassa."

Äitiyslomalla päätin aloittaa alusta.

Mietin mistä haluaisin luopua: 

 • kiire
 • liukuhihnatyö 
 • epävarmuus
 • pinnallisuus
 • suorittaminen
 • epäterveellinen elämäntapa
 • kontrollointi
 • epäterve ahkeruus

Mitä haluan mukaan vanhasta: 

 • läsnäolo
 • auttamisen halu
 • luovuus
 • meikkauksen lahja
 • siveltimet
 • positiivisuus
 • empaattisuus

Mitä uutta haluan:

 • rajat
 • tietoisuus
 • aikaa
 • mielen rauhaa
 • arvostusta
 • luontoa
 • rehellisyyttä
 • aitoutta
 • unelmia
 • taikaa
 • rakkautta itseen ja toisiin
 • pois boxista
 • itsevarmuutta
 • valoa
 • puhdasta ruokaa ja ravintoa
 • parantua oikeasti ja laastarit pois

Näistä kokemuksista nousin feenixlinnun lailla. Suurin merkitys kiteytyy elämäntehtävääni, missiooni, parantavan meikkaamisen lahjaan, jolla voin auttaa muita voimaantumaan ja löytämään oman potentiaalinsa. Työkalukseni loin Hehkuva minä-konseptin, joka pitää sisällään voimaannuttavaa, tietoista meikkausta fyysisten kurssien muodossa, työpajoina, valmennuksina sekä fyysisesti, että netin tai videopuheluiden välityksellä. Ja tietysti parantavaa meikkausta, joka on energiahoidon kaltainen, syvää kohtaamista ja läsnäoloa, kuulen kasvojen kautta sielun äänen.

Tällä hetkellä olen kiitollinen JOKAISESTA haasteesta, jokaisesta kokemuksesta.
Jatkan kasvuani rehellisesti ja avoimesti, koska rakastan inhimillisyyttä ja otan vaikeudet kasvun paikkoina.  

Lupaan ottaa jokaisen kädestä kiinni lempeästi ja varmasti, joka sitä haluaa ja on valmis. Ohjaan kohti omaa voimaa mahdollisuuksieni mukaan ja omien rajojeni puitteissa 💖

Hehkuva-konsepti on kaunis kokonaisuus, se näyttää päässäni keitaalta, jossa on elämänvoimaa, johon jokainen nääntynyt seikkailija kirkuen juoksee hakemaan jotain mikä tuntuu taialta, se taika on kipinä sinussa sisällä.

 

Olisi upeaa kuulla sinun tarinasi

❤️Iina

VLOG/ 6 meikkityyliä pienellä määrällä tuotteita ja välineitä.

 

Oman henkilökohtaisen meikkipussini sisältö on aikalailla tuo, joka on tuossa kuvassa. Niillä pystyn tekemään meikin kuin meikin mihin tilanteeseen tahansa. Ei tarvita isoja määriä kaiken maailman muoti tuotteita.

 • Aurinko-/maapuutereita voi käyttää luomivärinä.

 • Valokynän voi korvata helposti monikäyttöisempään valoa hohtavaan vaaleaan luomiväriin tai peiteaineeseen, joilla on muitakin käyttötarkoituksia.

 • Huultenrajauskynällä voi värittää koko huulen, jolloin saat mielettömän kestohuulipunan ilman turmelevia tököttejä.

 • Contourit ja highlighterit voi hoidella aurinkopuuterilla ja valoa hohtavalla vaalealla luomivärillä.

Siinä oli muutamia asioita, joilla yksinkertaistaa meikkausrutiinejasi.


Tein tuon kuvanmukaisella sisällöllä 6 eri meikkityyliä: 

 

Ensimmäisen tallensin videolle

(olen pahoillani videon alun epätarkkuus)

Muut tyylit tein pienillä muutoksilla, OIKEASTI vain pienin muutoksin saa aikaiseksi noin laajan skaalan.

Tyyli nro 1. (Vasen ylä) Videolla teen tämän tyylin.

Tyyli nro 2. (Oikea ylä) Tein rajauksen siveltimellä, vedellä ja mustalla luomivärillä. Silmämeikin pohjustusainetta pohjalle, jonka päälle lisäsin vähän vaaleaa luomiväriä silmän sisäkulmaan ja ulkonurkkaan hohde maapuuteria.

Tyyli nro 3. Häivytin rajauksia kuivalla mustalla luomivärillä, käytin ruskeaa luomiväriä luomivakoon ulkonurkkaan ja alas alarajaukseksi, viimeistelin alarajauksen mustalla luomivärillä. Väritin silmän sisäosan valkoisella kynällä, häivytin sormella ja tuputin vaaleaa luomiväriä päälle, jolloin ilme muuttui raikkaammaksi ja kolmiulotteisemmaksi. Lisäsin vähän meikkivoidetta ja varjostuksia. Poskipuna antoi raikkautta poskille.

Tyyli nro 4. Vahvistin silmämeikkiä mustalla luomivärillä silmän ulkonurkasta.

Tyyli nro 5. Värjäsin mustalla luomivärillä koko liikkuvan luomen, joka antoi mystisen ja salaperäisen ilmeen. Lisäsin mustaa myös alarajaan. Kulmat saivat myös lisää väriä.

Tyyli nro 6. Soturinainen! Valkoisella kynällä maalaukset kasvoille, luut ja sulat tukkaan ja Voila!

 

Näillä tuotteilla saatiin aikaiseksi NÄMÄ KAIKKI tyylit!

 • Maapuuterit matta ja hohde, kasvoille ja luomiin

 • Meikkivoide

 • Puuteri kiinnittämään meikkivoide

 • Luomiväri vaalea helmiäinen + beige. Myös kasvoille

 • Luomiväri musta. Myös rajauksiin

 • Puuterivippa

 • Silmämeikinpohjustusaine

 • Valkoinen kynä

 • Kulmakynä

 • Rajaus sivellin

 • Luomivärisivellin (varjostus)

 • Isompi sivellin häivytykseen

 • Poskipuna/varjostus sivellin

 • Poskipuna

Levitä tuotteet kasvoillesi rakkaudella. Meikkaus on leikittelyä omilla ainutlaatuisilla piirteilläsi, jumalaisella kauneudellasi. Älä etsi virheitä, näe kasvoistasi ne parhaat puolet ja nosta ne näkyväksi. Universumi ei tee virheitä <3

 

Rakkaudella Iina

10 syytä miksei miehet hallitse Hehkuvaa ja syvästi elävää naista

hehkuva minä 1

Luin englannin kieliseltä sivustolta www.spiritualnite.com artikkelin joka kolahti.  Kirjoitan tämän tekstin artikkelin pohjalta omin sanoin ja omin lisäyksin. 

Mitä syvempi ja Hehkuvampi olet, sen vaikeampi sinun on löytää kumppani, joka haluaa vakavampaan suhteeseen kanssasi. Olet kiinnostava ja miehiä puoleensa vetävä, koska olet avoin, rento ja tyytyväinen itseesi. Hehkut vapaasti seksuaalista energiaa, osaat ja uskallat olla viettelevä. Mutta kun homma alkaa menemään pidemmälle, tilanne muuttuu.

1. Hehkuva nainen kysyy syviä kysymyksiä.

Hehkuva nainen haluaa kaivaa syvältä. Hän kysyy suoria kysymyksiä elämästäsi, joihin et ole valmis vastaamaan. Ensi treffeilläkin jo hän haluaa tietää henkilökohtaisia asiota, hän ei nauti pinnallisista keskusteluista.

2. Hehkuva nainen on rehellinen.

Liian rehellinen monien mielestä. Hän rakastaa rehellisyyttä ja uskoo asioiden virtaavan vain tämän kautta vapaasti. Jos kysyt häneltä kysymyksen, hän varmasti vastaa rehellisesti ja samaa hän odottaa myös sinulta. Hän seisoo kaiken toimintansa takana ja on kolunnut elämänsä luurankoja pois kaapeista, joten hän ei pelkää nöyryytetyksi tulemista tai häpeää. Hän on antanut itsellen anteeksi inhimillisyytensä. Hän voi paljastaa elämänsä koko maailmalle. Tämä saattaa olla kumppanille liikaa.

3. Hehkuva nainen tietää mitä haluaa.

Tai ketä hän haluaa. Hehkuva nainen tuntee sisimmässään heti onko tämä ”match” vai ei. Hänen rintaansa saa perhosia vain harvat ja hän kyllä tunnistaa tunteen nopeasti. Hän etsii kumppania, joka tekee työtään intohimolla ja arvostaa itseään. Hän haluaa henkisesti vahvan miehen, jotta voi itse olla herkkä ja antautua kumppaninsa käsivarsille ja suojelukseen. Hän on tietoinen maskuliinisesta ja feminiinisesta energiasta ja niiden tasapainosta.

4.  Hehkuva nainen haluaa syvän suhteen.

Hän haluaa käydä pitkiä keskusteluja elämästäsi ja tunteistasi tähän liittyen. Hän haluaa kuulla tarinoita menneisyydestäsi, hän haluaa ymmärtää kipujasi ja haluaa antaa arvoa kaikille elämän osa-alueille. Hän haluaa suhteen, joka on syvempää  kuin ulkona käyminen, ryypiskelyt ja median seuraaminen.

5. Hehkuva nainen ei pelkää olla intiimisti.

Hän ei pelkää päästää ihmistä lähelleen. Hän ei pelkää satuttavansa itseään prosessissa eikä usko menettävänsä vapauttaan tai olevansa haavoittuva jos alkaa intiimiin suhteeseen. Hän on ”vapaa sielu” ja on alkanut rakastaa itseään ja arvostaa kehoaan. Hän uskaltaa näyttää itsensä ja nauttii liikkeistään. Hehkuva nainen ylläpitää seksuaalienergiaa kaikessa mitä hän tekee. Hän ymmärtää tämän olevan elämän voimaa, jonka ansiosta nauttii arkisista asioistakin Hehkuvasti. Antaa silti myös tilaa sykleille, joissa vallitsee enemmän syvemmän itsensä tutkiskelun energiat.

Hehkuva minä 2

6. Hehkuva nainen näkee lävitsesi.

Hän näkee lävitsesi ja asiat jotka tekee sinusta haavoituvan. Hän ei pelkää ilmaista näitä asioita sinusta eikä sitä miten hyvin hän osaa lukea sinua. Vaikka tämä olisi sinusta epämukavaa, hän haluaa sinun tietävän, että hänellä riittää ymmärrystä ja että voit olla oma itsesi hänen lähellään, kunhan olet henkisen kasvun tiellä, etkä junnaa, tyydy ja uhriudu. Osaat katsoa peiliin.

7. Hehkuva nainen ei siedä pelejä.

Hänen liekkinsä sammuu epämääräisestä käytöksestä, jossa hän havaitsee pienintäkään epärehellisyyttä tai piilottelua. Hän haluaa vahvan yhteyden ja selkeän siteen. Hän vaatii 100%:sen arvostuksen suhteeseen, joka luo luottamuksen ja vapauden.

8. Hehkuva nainen on intensiivinen.

Hän saattaa olla hieman ärsyttävä, koska tuo intensiivisyyttä KAIKKEEN mitä tekee! Hänen tunteensa ovat intensiiviset ja niin ovat myös hänen ajatuksensa. Hän ei ole koskaan tyyni asioissa, jotka merkitsevät hänelle paljon. Monikaan ei ole tarpeeksi vahva käsitelläkseen hänen intensiivisyyttään.

9. Hehkuva nainen tietää miten rakastaa syvästi.

Jos et pysty rakastamaan häntä syvästi, hän jatkaa matkaansa. Hän kyllä tuntee, jollet pysty tulemaan puoliväliin vastaan. Hän perääntyy jokaisesta, joka ei pysty tarjoamaan hänelle tätä syvää rakkautta, jota hän janoaa.

10. Hehkuva nainen ei odota sinua.

Hän ei kauaa odota jollet osaa päättää haluatko hänet vai et. Hän on vahva ja intohimoinen eikä haaskaa tunteitaan sellaiseen ihmiseen joka ei arvosta hänen syvyyttään. Vaikka hän etsii erityistä kumppania vierellensä, hän ei pelkää olla itsekseen.

Hehkuva minä 3

 

 

 

 

 

 

 

VLOG/ Meikkitutoriaalit

Ajatuksen virtaa meikki tutoriaaleista. Kerron videolla tuntemukseni meikin teon jälkeen, jonka tein tällaisen tutoriaalin ohjauksessa. Lopputulos ei ollut sellainen, jota olisi odottanut 11-vuoden meikkaajan työn jälkeen! Henkiset olotilat veivät syvälle ja pimeään hetkeksi. 
Videolla avaan tätä kokonaisuutta, jotta erityisesti nuorten tyttöjen vanhemmat osaisivat pitää tuntosarviaan ylhällä, jos heidän oma kaunottarensa tunteekin olonsa hirviöksi, tämä video lisää myös ymmärrystä niinkin pinnallisen asian syvistä vaikutuksista, mahdollisesti myös pitkäkestoisista sellaisista.

VLOG: Viisi vinkkiä häähumuun + video hää- ja koemeikistä

1. Älä käytä juuri ennen häitä mitään uusia kasvohoitotuotteita tai ota kasvohoitoja/hennatatuointeja, joita et ole testannut aiemmin.

2. Mieti meikin suunnittelussa käytännöllisyys ja ota huomioon oma tyylisi, esim. huulipunan käytön suhteen. Jos pääpaino on huulissa, ylläpito on vaikeampaa.

3. Panosta meikkaajaan. Heillä on käytettävissä tuotteet ja välineet, joilla loihtia koko päivän ja illan kestävä upea meikki. Heillä on näkemys sävyjen sopivuudesta valaistuksiin, tuotteista jotka sopivat eri lämpötiloihin ja millainen meikki näyttää hyvältä myös kuvissa. He osaavat antaa hyvät vinkit hehkuvaan päivään ja vapauttavat sinut ylimääräisestä stressistä.

4. Kannattaa pyytää meikkaajaa tulemaan luoksesi. Pudottaa taas monta stressaava osasta hääsuunnitteluissa.

5. Yritä luopua edes osasta kontrolloinnista ja luota. Muista delegoida. Päivästä tulee täydellisempi ja pystyt olemaan paremmin läsnä. Nauti, paina mieleesi ja sydämeesi myös hetket suunnitteluista ja järjestelyistä, ole kiitollinen kaikesta mikä sujui ja ota opiksi kaikesta mikä ei niinkään sujunut.

Ne ovat TEIDÄN juhlat! Epätäydellisyys on täydellistä ja pienet mokat eivät kaada maailmaa, eivät edes horjuta. Kaikki muistavat lämmöllä ennemmin ne rennot ja ei niin pilkuntarkkaan suunnitellut häät <3

Videossa kerron teille tyylistäni tehdä häämeikkejä ja koemeikkejä ja ajatuksiani niistä <3