Asiakaspalautteet

 

Asiakaspalautteet

"Iina soittaa mulle edellisenä iltana ja melkein ekana kysyy; jännittääkö? -Eeiii, saan sanottua. Oikeasti jännittää ihan julmetusti.
"Tulet vaan ja katsotaan mitä kivaa keksitään."

Ja kyllähän me keksittiinkin. Olen luonteeltani kyllä reipas ja rempseä, mutta se harvoin näkyy pukeutumisessa, meikissä tai muutenkaan ulkoisesti, joten tää oli kiva hemmotteluhetki itselle.

Miten kaunis nainen peilistä ja kuvista löytyikään. Ihmetys oli itsellekin suuri. Onko nuo kuvat todella minusta?!

Tämä Hehkuva Minä on aivan loistava. Saan hymyn huulille aina sitä ajatellessa. Ja ihana Iina.


"Varasin kurssille ajan hetken mielijohteesta, kun pysähdyin hetkeksi vauva-arjen keskellä pohdiskelemaan muuttunutta minääni ja totesin olevani eksyksissä ulkonäkööni liittyen. Olen viimeisen vuoden aikana kokenut elämäni mullistaneen tapahtuman, tullut äidiksi. Tuntuu, että olen muuttunut sisäisesti niin paljon, ettei ulkokuoreni vastannut enää omaa sisintäni. En ole ikinä ollut innokas meikkaaja ja minulle laittautuminen on ollut jotenkin rasittava suoritus, eikä entinen laittautumismallini edes enää sopinut uuteen minääni, joten lähdin kurssille avoimin mielin ja intoa täynnä selvittelemään, josko sieltä löytyisi ideoita tuoda sisäinen onneni myös ulkopuolelle näkyväksi ja löytää itsevarmuus ulkonäköni suhteen uudestaan.

Minulla ei ollut paljoa rekvisiittaa mukana, enkä oikein osannut edes suunnitella suuremmin mitään, joten lähdin siis hyvin avoimena tutkiskelemaan, mitä kurssi minulle tarjoaisi. Yllätyin siitä, miten Iina osasi poimia juuri minulle sopivat lähestymistavat tuoda esiin se "hehkuva minä", vetää yhteen erilaiset palaset ja opettaa arvostamaan tätä uutta kokonaisuutta. Sain upean, voimaannuttavan kokemuksen, ja kurssi oli virkistävä ja hauska tutkimusmatka. Mukaani tarttui paljon uutta intoa ja itsevarmuutta ja toivon muillekin mahdollisuutta samoihin oivalluksiin!"

asiakaspalaute IinaLine

"Tässä minä kävelen kotia päin. Askeleeni on kevyt ja varma, kuin olisin saanut nukkua ylimääräisen yön ja unessa minusta olisi hävinnyt iso taakka tai joku olisi tarjonnut exstra- annoksen vahvaa kahvia, hellästi hymyillen. Aurinko paistaa pilvien lomasta ja niin paistan minäkin... oikein hehkun!

Olen tulossa Hehkuva Minä -kurssilta ja kolmen tunnin aikana sain kokea kolme erilaista maailmaa ja tunnetta. Iina loihti minusta fyysisesti ja henkisesti taas esiin sitä naista, joka on ollut piilossa arjen ja huolien alla.

Tapahtumasta on jo aikaa, mutta Iinan ottamat kuvat palauttavat minut vieläkin siihen hetkeen. Saan ehdottomasti kuvia katsoessani voimaa taas muistaa mihin minusta on.

Iinan sydämestä tuleva innostus, varma ammattitaito, rauhallinen miljöö, keskustelut, vaatteet, korut, meikit, musiikki ja kamera...loivat yhdessä unohtumattoman ja voimaannuttavan kokemuksen, mihin tulen palaamaan vielä monesti. Suosittelen lämpimästi <3

Kiitos Iina <3"

IinaLine asiakaspalautteet

"Sisar täytti pyöreitä ja tarpeena oli muistaa häntä jollain erityisellä yhteisellä tekemisellä. Silmiini osui kaverin tykkäys Iinan Hehkuva Minä -kurssista. Lähetin saman tien viestin josko meillekin löytyisi kurssiaikaa. Löytyi. Kurssipäivänä aamuna ajellessamme kohti Turkua herkuttelimme ja hassuttelimme ajatuksilla siitä, että mitähän kurssi pitäisi sisällään – sovittu oli, että melkolailla intuition mukaan edetään, siskolla oli hentoisia ajatuksen poikasia siitä millaisia puolia hän haluaisi itsestään löytää. Ja mitä tapahtui? Heti, kun astuimme sisään Iinan ihanaan kotiin ja työtilaan, alkoi prosessi, jota työstimme useita tunteja. Intensiivistä, ajatuksia herättävää, hassuttelevaa, hemmottelevaa, ihan hippasen mukavuusrajojen ylittämistäkin turvallisesti. Meillä oli HYVÄ päivä! ❤

kiitos Iina!"

asiakaspalaute IinaLine

"Aivan ihanan aamupäivän sain viettää Iinan kanssa, idyllisessä, niin hänen näköisessä kodissaan. Kun Iina pyysi minua mukaan tähän Hehkuva-Nainen kurssille, olin otettu, Who? Me? Minä viisikymppinen, ikäkriisi-ihminen, minä jolla oli taannoin, Kaija Koota lainaten; musta vuosi joka vei hiuksetkin ja muita naiseuden ulkoisia merkkejä.

Tälläinen hemmottelusessio, missä Iina meikkaa, laittaa hiukset ja tuunaa sut kauniiksi kaikenlaisilla asusteilla, häärää sun ympärillä kolme tuntia, olo oli kuin "huippumallilla". Ja kuinka siistejä kuvia hän sai otettua musta.

Koko loppupäivä meni sellasessa pinkissä pumpulissa, voisi kuvailla oloa, väsynyt mutta onnellinen, eikä pelkästään ulkoisen habituksen paklaaminen, vaan se kokonaisuus; saat jakamattoman huomion, jutellaan, itketään.

Soisin mielelläni tälläisen mahdollisuuden kaikille, jotka kaipaavat pientä itsetunnon kohotusta, "hetkeä prinsessana" tai minä vaan, Iina kyllä maskeeraa vaikka millaiseksi."

asiakaspalaute IinaLine

"Jännitti etukäteen, kun ei osannut odottaa mitä päivästä tulee. Ennakkotietona oli vain, että intuitiolla mennään ja mukana piti olla vaan jotain vaatteita jotka sattui sille aamua hyvältä vaihtoehdoilta tuntumaan. Alkuun tuo ajatus tuntui todella oudolta mutta kun SE odotettu lauantai aamu koitti, tiesin mitä pakata kassiin.. Hassua! :) Meitä oli parhaimmat ystävykset samaan päivään ja Iina tuunailikin meitä vuorotellen. Huikeaa päivässä oli se, kuinka se meni tosi spontaanisti ja ilman mitään käsikirjoituksen tapaistakaan. Tyylit muuttuivat ja elivät aina siihen saakka kun alettiin ottamaan kuvia, välillä jopa sen aikana lisättiin/poistettiin rekvisiittaa joka muokkasi sitä kokonaisuutta taas toisenlaiseksi. Käytimme luovuutta ja ideoimme asioita yhdessä, mikä lisäsi tunnetta siitä ettei nyt olla missään malli-/muotikuvauksissa vaan rennolla asenteella tekemässä ja luomassa erinäköisiä minä-profiileja. Ja huikealta tuntui nähdä itsestään erilaisia profiileja, jotka kuitenkin oli lähtöisin minusta itsestäni joten ne tuntuivatkin omilta, ei siis ollut olo että lainavaatteissa keikistelen vaan oikeasti tuodaan minuutta esiin erilaisin tyylein. Hehkuva Minä on oikein sopiva nimi tälle kurssille ja vaikea sanoa kenelle sitä en suosittelisi koska tää sopii kaikille, rohkeasti kokeilemaan! Minulle se antoi paljon enkä kadu että lähdin mukaan, lisäksi kuvat tyyleistä jäivät konkreettisiksi muistoksi päivästä."

asiakaspalaute IinaLine